Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 7 of 26 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 7 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Jun 14, 2023 11:21 pm

Vishnu apucase sa se dezbrace pe jumătate pe ea și pe Shiva. Pe bune? Vreți sa plecam fix acum? Striga supărată și se oprește din ce făcea. Ofteaza lung și ii e ciuda ca nu au timp. Estelle in schimb se ofenseaza puțin. Cum adică m-ai ales pe mine pentru ca a insistat ea? Dar eu ce aveam, ma? Raven nu zice nimic. Ar fi vrut sa fie ea, dar știa motivele pentru care nu e ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jun 15, 2023 1:08 am

Cum să o spun eu…..Nu am știut cu care să fiu zi de zi in timpul vieții că fiecare e specială in felul ei. Așa ca am apelat doar la compatibilitate, nu sentimente. Ești o fată rea cu ambiții mari fără sentimente care muncește mult pentru statusul ei. Cum ești cea mai compatibila cu stilul meu zilnic de viața , am mers cu tine. Si sincer nu îmi pare rău. E cea mai lunga relație de pana acum cu tine si te cunosc din ce in ce mai bine. Am extrem de multe defecte si îmi pare rău că te-am băgat in treaba asta. De vei vrea să renunti la mine , pot să te inteleg. Nu am de gand să te țin cu forța dacă nu vrei chiar dacă eu nu vreau sa renunț la tine. ii spune sincer, înțelege si el că nu ii convine situația , așa ca nu o tine cu forța dacă nu vrea.

Akame oftează lung.
Stilul meu de viața nu îmi permite să fiu zi de zi cu el. De-aia n-am vreo problema sa îl împart. Are extrem de multe probleme si se cam desconsidera așa. Mi-a zis si mie același lucru cu renunțatul. Dar renunț pe dracu , te iubesc si cu defecte cu tot. Prefer un compromis decât să fiu fără tine. Am simțit că și Estelle poate fii așa. Am încredere in ea că poate avea grija de el dacă nu pot eu. Doar că va trebuii să mă înțeleagă si pe mine cand voi avea timp pentru viața mea de cuplu. Dar asta pentru mai târziu. Am multe lucruri de rezolvat mai întâi. Când am liber, o să prefer să îl antrenez doar împreuna cu Jimin. La cum îl cunosc pe Izaya , mă va renega imediat când va auzi povestea. Dar personal nu îmi pasă.  

Meanwhile vine si Shiva cu Vishuu sifonați. Albastrelul fiind cu ruj pe obraji. Akame rade de ei cât ii lasă pe Estelle sa vorbească cu Damian. Hai mă ce ești rea așa. Știi ca nu am mai avut-o pe Vishuu de mult. Fii utila si separămă de Damian si acasă. zice extrem de uracios. De găsesc un compromis cu Estelle, vă scot si pe voi. Doar că in momentul ăsta nu am timp de el. Cât am eu pauza cu iubirea , aveți si voi. Îl am pe Damian, va aveți si voi. zise clar. Shiva se simțise șantajat. Șantajistă ca si el. Fututi cum ne dai ceva mișto cu zăhărelul dar după nimic că îl vrei pe ăla. la care ea Ăăă, eu am devenit un zeu din cauza lui Damian pentru că îl iubesc cu acceptul lui Yahve ca să termine ăsta mai repede cu bubuitul. So, nu sunt obligată să vă fac ceva. Dar sunt o drăguță. De pot să vă ajut , o fac. la care Shiva Hai mă frate că mi-am pus speranțe in tine ca să pot fii cu Vishuu dacă nu se poate cu Raven.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jun 15, 2023 1:04 pm

Vishnu se supără şi ea. Numai dacă găseşti un compromis cu Estelle ne ajuţi? Ce drăguţ din partea ta. zice ironic. Să-ţi amintesc şi ţie că dacă nu eram eu cu Shiva şi Jimin, nici tu nu mai erai cu Damian? Raven o vede pe Vishnu cum se uita la Akame. Nu auzea discuţia, dar bănuia că nu e de bine, acum că ştie mai multe şi ea, aşa că vrea repede să schimbe subiectul: Ok, atunci vezi ce faci cu Jimin şi haideţi toţi acasă. se adresează în special lui Akame. Estelle oftează. O să decid după ce aflu povestea întreagă. Şi sper să nu ascunzi nici un detaliu.

În tot timpul acesta, Cecilia şi Maze nu au mai văzut nimic la televizor de când a pierdut Damian bătălia, aşa că Cecilia stătea cu emoţii pentru ce va urma şi Maze, cum era neutră şi era sigură că nu i-au murit părinţii, a găsit o puşcă de-a lui Izaya prin casă şi a plecat pe acoperiş să tragă după păsări. În 5 minute erau mai multe tipuri de păsări căzute moarte în jurul casei, pe nisip. Off.. Am rămas fără gloanţe. zice tristă şi dacă tot e aşa, face din degete ca la un pistol şi dintre degetul arătător şi mijlociu ies săgeţi super subţiri cu care ţintea fix către inima păsărilor. Asta e mai greu..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jun 15, 2023 6:30 pm

Eu am venit la el ca să îl vindec de blestemele voastre. Ar trebuii sa va cereți amândoi scuze lui Raven si Damian ca i-ați luat cu zăhărelul vrăjindui cu puterile voastre fără să le Spune-ți dinainte in ce se baga. Eu eram împăcată in rai că a putut Damian să fie fericit cu Cecilia…Pana când a murit si ea, a încercat si cu Raven dar ați apărut voi…   si pocnește din degete si ii trimite înapoi in gazdele lor. Viata nu e corecta cu nimeni. Învățați-vă cu ideea. Suntem in lumea adulților, compromisurile fac ca universul să meargă mai departe. Nu ce vreau eu, Damian, Raven, Kaneki sau voi. Nu suntem in basme ca să avem povesti frumoase de dragoste cu final fericit fără vreo dramă in spate.

Shiva se gândise la treaba asta. Ii înțelegea viziunea așa chit ca nu ii place. Ii e mai bine ca o va avea mai des pe Vishuu, mai rău că nu o să fie foarte des.

Bine, bine. Decât nimic e bine si așa. Să vedem cum decurge discuția cu Estelle, după cu noi.

Si cum s-au potolit apele , roșcata duce pe toată lumea acasă in universul lor iar Damian la bubuit pe cel nou că nu mai era nevoie de el. Jimin ii aștepta ca s-a teleportat după ce au apărut ei. Izaya si Jin o văd pe femeia roșcata.

Aia e mama? De ce e roșie ? la care Izaya suspicios N-am nici o idee….Am o presimțire rea. si oftează lung. De Jimin , se aștepta sa facă o schema , de asta nu era interesat.

Yo, am venit.   la care Damian îl ia in brațe imediat. Ai scăpat?!? Nici nu știi ce îngrijorat am fost pentru tine. la care Jimin jenat rade puțin dar nu e rasul lui Ăăă, pe scurt a fost o scamatorie. Trebuia sa ii aduc înapoi pe Vishuu si Shiva, cât si să o aduc înapoi pe Akame că ii era dor de tine. In mare parte a fost ideea mea dar am avut si acceptul lui Vishuu si Akame, Hihihi. la care Akame doar fluiera undeva într-un colț. A fost pentru binele tău. si își aprinde o tigara. Argintiul era șocat. PLĂNUIȚI SCAMATORII DINASTEA PE LA SPATELE MEU!?!! si ii da un pumn in față. Darling, dă vina pe fractu, nu pe mine. Eu cu Vishuu mai degraba am încercat să nu moară careva. Ce puteam să facem? Am aflat de chestia asta dupa ce ați plecat voi din planeta vampirilor. Am fost de acord cu ideea ca să devii mai puternic dar fără să mai suferi o tragedie…. îl ia roșcata cu discursul melodramatic ca să îl imbuneze. Damian o crede si oftează lung I know. Doar ați încercat să îl limitați pe ăsta, nu sunt suparat pe voi…Dar îmi vine sa îl strâng pe Jimin de gât!!!!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jun 15, 2023 8:36 pm

In casa, simtindu-i pe cei veniti, vin și fetele familiei. Cecilia sta intr-un colt de camera, cu mâinile în san și Shirley vine lângă Izaya. Well, welcome home. Zice cu un zâmbet. Vine și Maze simțit toate puterile și se apropie de roscata, ea fiind necunoscuta. Dar nu zice nimic. Doar ii asculta pe adulți. Acum, auzind povestea, fiecare are reacția lui. PE BUNE? Sora mea e în coma pentru scamatoria ta?! Striga supărată, dar imediat după se aude și vocea lui Vishnu: Cum a zis și Akame, a fost pentru voi, puterile voastre și ale noastre și ca să aflați adevărul. În plus, Hope se trezește chiar în momentul asta. Explica calm. Serena însă nu era asa vesela. Adică eu am fost cu vampirii la bataie ca ultima sclava pentru un șiretlic de-al tău? Îmi ești dator-vandut! În fiecare seara îmi faci masaj, FARA sex, pe termen nelimitat. Il cearta pe Jimin si il prinde de guler și îl scutura de nervi. Apoi il lasa mai moale. Idiotule, chiar m-ai îngrijorat...

Si cum a zis Vishnu, Hope începe sa deschidă ochii în camera de spital. Tot corpul ei se regenerase, dar era ametita și confuza. Se uita în gol și încerca să își amintească.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jun 15, 2023 10:04 pm

Akame se uita la Maze cât si la Kasen cu coada ochiului. Ii face pe amândoi sa plutească pe lângă ea. H-h-hei!! la care ea. Va trebuii să mă ocup de voi și să vă fac lipeala când sunteți mai mari. zise direct de ce copiii e ea interesată pe termen mai lung. După îl vede si pe Jin si îl trage si pe el in aer. La care Lyo. VREAU SI EU SĂ ZBOR! iar roșcata rade. Îl face si pe Lyo sa plutească. Erau toți patru ca niște planete micuțe pe lângă ea. Booo. Vă blestem să plutiți vesnic. si ii trage de nas. Jin o ia in brațe si Akame il mângâie pe cap. Fiind femeia care face universurile , ii plac copiii. Face in palma o sfera care arata ca e o holograma a planetei varcolacilor. Apasă cu un deget iar prin prisma puterilor ei, tot ce era distrus revine la normal , cadavrele se descompun si devin ingrasamant. Solul planetei e mai productiv ca sa producă mai multe fructe si legume , populația e vindecata de bolile si rănile provocate de ei cât si femeile au primit Boost de fertilitate ca sa facă mai mulți copiii câțiva ani ca să revină rasa asta înapoi la normal. Lumea văzând pe cer o holograma cu roșcata care facea asta, e privită ca o binecuvântare. Bun, i-am rezolvat si pe ei. iar Kasen era interesat. Whoa poți face planete ? Ce mistoooooo. Vreau o planeta plină de dulciuri si jucării!!! la care ea. Hmm, poate mă mai gândesc. iar Jin si Lyo Mama vreau si eu pe planeta aia!
Daaaa o planeta numai a copiilor, fără adulti. iar Akame rade puțin. Ii considera simpatici. Mai lipsesc Sara, Lenalee si copiii lui Hope. Îmi place să fac pe dădaca. Chiar le-as face o planeta a copiiilor cu tot ce vor la ce frumușei sunt. lui Kaneki ii place cum face Akame pe dădaca si chicoteste. Izaya in schimb avea multe întrebări după subiectul Jimin. Simțea ca roșcata e atât Akame, cât si o alta persoana. Nu pare deloc fata mea. Lasă părul, are puteri de zeu. Cât si pare extrem de apropriata de Damian de îl alinta cu Darling….

Jimin a fost afectat grav. CE MĂ!?!? dar in realitate rade puțin ca sa nu facă scandal. Uite Serena îmi pare rău. Sunt dator cu un milion de scuze. Damian era in pericol sa moara din cauza puterilor lui. Trebuia sa fac asta. In plus trebuia sa revină Vishuu așa cum o știam cat si Akame că ea il știe cel mai bine. la care frasu M-ai speriat groaznic , prostule. Chiar nu se putea altfel ?   la care Jimin Uite care e treaba. Vishuu si Shiva sunt apropriații mei. Akame pentru tine e ce e Serena pentru mine, persoana cu care ești mereu si face ca ultima nebuna ca să fii bine. A trebuit să o chem atât că mă poate ajuta cu tine fără să îți Strici relația cu Estelle, cât si să ii poată scoată pe Vishuu si Shiva din voi ca să fim toți împreuna. E singura persoana din univers care poate face asta. Cam cât de corect e pentru Estelle sa ascunzi de faptul ca tu mai ai încă o relație si cât de corect era pentru Akame a fost sa nu știe de ea? iar Damian era Voiam să rezolv asta singur fără ea. Ne-am vorbit dinainte să o trezesc in caz de e timpul să fac iar un univers. la care Akame Trebuia să apar oricum. Sunt extrem de multe probleme in univers de care trebuie să mă ocup. Nu poți face totul de unul singur cum vrei tu să faci pe eroul, dragule. Suntem mereu împreuna ca sa facem si distrugem universurile pana când e toată lumea mulțumită si putem sa stam si noi liniștiti. Ăsta pare okey, momentan. Sunt câteva puncte de care trebuie să le rezolvam dar de îți faci treaba ta bine împreuna cu Estelle, pot să fiu focusată pe treaba mea fără să fiu îngrijorată că ești singur si risti sa pățești ceva. A făcut Jimin o tâmpenie de se va ocupa Vishuu de el. Dar nu îl judeca prea aspru. E fratele tău.

Uffff. Bineee. Fie. L-am înțeles. Te-a chemat pe tine ca sa ii scoți pe Vishuu si Shiva când treci pe la noi cât si sa aibă forma finala ca sa fie exact ca atunci. I got your point. Dar pe bune Jimin, te urăsc pentru scamatoria asta! iar Jimin își da ochii peste cap.

Ragnar între timp primește de la doctori vestea ca Hope e bine. Se duce repede la ea. Vai doamne cât de mult mi-ai lipsit. Hope , sunt eu , Ragnar, mi-a fost dor de tine!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jun 15, 2023 10:47 pm

Sara vine de mânuţă cu Lenalee, iar gemenii vin şi ei de mânuţă împreună, mai timid, că erau micuţi, de vârsta lui Maze. Nu îşi simt părinţii aşa că stau şi privesc, puţin confuzi. Doar că Maze din toată discuţia a prins ce-i mai rău. Dacă tu distrugi planete şi noi suntem ca nişte planete acum, înseamnă că suntem duşmani! trage o concluzie (deloc logică dar care ei îi convine) şi începe să tragă cu nişte bile mici de foc către Kasen, Lyo şi Jin. Cea mai bună planetă să câştige! Hehe! Raven însă reacţionează repede şi o teleportează pe Maze în braţele ei ca să nu îi mai atace pe băieţi. Te-a lăsat mătuşa Shirley cam libertină, văd că. o ceartă puţin. Dar lui Maze nu-i place să fie certată şi se zbate în braţele ei. Ba nu! Am fost cuminte şi am învăţat multe chestii. Unchiu Izaya m-a trimis chiar să mă bat cu răufăcători. la care Raven face nişte ochii mari către brunet. O să îmi dai nişte explicaţii pentru asta. îi spune scurt. După o lasă pe Maze jos şi merge să-şi ia ceilalţi trei copii în braţe. Nu aveţi idee cât mi-aţi lipsit. Sunteţi bine toţi? şi îi mângâie pe cap pe rând, se uită dacă au zgârieturi sau răni, orice. Faptul că are 4 copii şi că i-a crescut la început singură a făcut-o să fie super grijulie cu ei.
Estelle merge la Lanelee, o ia în braţe şi o învârte fericită. Bună draga mamii. Cum ţi-a fost aici? Vrei acasă? o întreabă mai relaxată. Acum că erau iar cu ea, se simţea mai bine pentru că însemna că pot pleca şi reveni la a fi o familie doar ei trei, deşi avea o frică interioară legată de povestea cu Akame. Sunt bine mama. Copii au fost foarte drăguţi cu mine. Mi-am făcut prieteni. îi răspunde respectuos şi se uită şi la Damian. Face semn cu mânuţele că vrea şi la el în braţe. Papa!
Cecilia stătea cel mai departe şi se uita la scenă, dar toată faza asta o deranjează. Cum adică ai o relaţie cu Damian? Şi de ce vi se pare aşa normală treaba asta? întreabă evident nervoasă pe amândoi.

La spital, Hope îl aude pe Ragnar şi întoarce încet privirea către el. Nu trec nici 10 secunde că îi dau lacrimile. Îmi pare rău. Nu trebuia să merg singură. Toţi prietenii mei din copilărie au un zeu în ei şi am vrut să vă demonstrez că şi eu pot.. Dar se pare că am rămas în urmă, comparativ cu voi. şi îi curg lacrimile pe obraji. Nu o să mai fac asta, promit.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jun 16, 2023 2:55 am

Lyo cu Kasen se uita la Raven si dau din cap aprobator. Akame le dă o palmă la funduleț ca să se ducă la Raven. Ascultati de mama voastră. Să nu faceți tâmpenii. după îl lasă pe Jin jos. Nu înțelesese ce discutau mamele lui. Lyo era Ești rea! Nu îmi place. Nu mai vreau pe planeta ta. iar Kasen Ești un zeu rău care bate copiii!!! la care roșcata Nu vrei să știi de ce sunt in stare , Kasen.

Akame se uita la Estelle dinainte să vina Lenalee la ea. Nu îți distrug familia. Petreceți exilul cu el si copilul tău. Când vin la voi, o fac ca sa ii impac pe Vishuu si Shiva cât si sa va fac mai puternici. Având in vedere că am însistat cu tine, ești protejata mea. Să mă anunți de nu are grija de tine si copilul tău. Ce am cu el, poate să aștepte. Poți să te gândești la mine ca zeul tău , dar nu împărțim același corp.   ii da o anumită garanție ca stilul ei de viața nu se va schimba, ba chiar se va îmbunătății. După se uita la Damian.  Iubire, te tin pe sec pe perioada nelimitata până când Estelle o sa fie confortabila cu mine. Încă ești la început cu ea si tot ce nu ii trebuie e să te iau de lângă ea. Nu insista cu sexul că îți zic din start nu. Te vreau bărbat , nu nătărău obsedat de sex. Am extrem de multă treaba cu voi doi. Vă antrenez eu personal ca să fiți mai puternici in echipă atunci când am liber.   la care el CE MĂ!!?! MĂ ȚII PE SEC NELIMITAT!?!! la care Jimin Hehehe si a ăstuia îl pedepsește urat. Dar acuma Akame e aia care îl împarte cu mai multe, nu Serena….Aia e. Nu mă bag. după Damian o asculta pe Estelle si o vede si pe Lenalee. Începe să ii dea dreptate. Mda. Îți dau dreptate. Lui Estelle nu i-ar prinde bine. Facem ca tine. Inițial am crezut că e o relație pe interes doar din partea amândurora. Doar că am prins sentimente amandoi…Si chiar îmi sunt dragi Estelle cu Lenalee. Uffff. Vedem cum facem dragă. si o ia pe Lenalee in brațe. Bohoho. Papa a bătut niște băieți rai. Mergem acasă toti trei. si urmează întrebarea lui Cecilia. O lasă pe fetița jos cu ceilalalti copii. Am de dat niște explicații. Hai să o facem fără copii in preajma.   dar Akame se uita neutra la bruneta, teleporteaza toți copiii in sufrageria plină de jucării cu usa închisă ca sa nu audă ce au de zis Adulții.

La cât te-ai despărțit de mine când îți plăcea de cineva , acuma s-a întors. Dar nu o să fiu rea cu ea sau ceva. Fără ea, nu mai devenea ăsta zeu ca să fim iar împreuna. O să ii zic și eu adevarul împreuna cu Damian.   și se uita la ea, încă mai rămânea roșcata ca mai are ceva de făcut cu puterile de zeu după povestea ei.  Tu cum crezi că ai tot avut vieți cu el? I-am tot făcut universurile ca să fie împăcat cu una din voi și să ne vedem de treaba. Chiar dacă lua de soție fie pe una sau alta, eu am fost mereu prezenta in viața lui ca să am grija de el și să îl fac mai puternic. Facem treaba asta de o vesnicie. la care Damian Cum să o zic eu…E relația mea de zeu. Pe voi toți destinul ma făcut să vă cunosc odată și să o iau de la capăt de o tona de ori. Cu ea de doua ori. A doua oară când destinul ma făcut să o cunosc pe bune pe Akame, a fost când eram un spirit in univers. Eram plin de depresii , slab , pierdut, un nimeni singur printre zei. Ea a fost cel mai puternic inger din rai ce trăiește veșnic ca si mine. I-am spus de drama mea cu voi si a sărit să mă ajute. E cam singura persoana din univers care e ca mine. Nici nu ai idee cât de stresant si obositor e sa trăiesc aceeași chestie cu toată lumea din nou si din nou cu același rezultat. Cu ea in schimb nu a fost așa, noi ne-am vorbit mereu in continuu făcându-mă să rămân rațional și să pot să continui. Atât ca suflet ori ca persoana in viața, ea e cu mine mereu.  Abia acum , Cecilia , mă simt confortabil cu voi că s-a terminat șirul interminabil și pot să vă cunosc ceva mai bine pe termen mai lung. Îmi esti dragă din cauza relației mele cu tine de atunci de am distrus universul. Am avut sentimente frumoase cu tine. Dar nu știi cum e să stai de vorba cu cineva si sa știi deja ce va zice si va face pentru că ai trăit ceva similar de o tona de ori. Cu Akame in schimb , nu. Ea e exceptia.   iar Akame Cand am mers la Yahve să ii spun de relația mea de suflete cu Damian , mi-a pus extrem de multe condiții. Mi-a spus că de vreau să fiu cu el, trebuie să fac mereu universul după ce il distruge el cât si să mă ocup de buna funcționare a lui. Mi-a oferit titlul de Zeu al Haosului ca să completeze treaba Zeului Distrugerii. Chestia asta mă cam forțează să il împart pentru că știu de problemele lui si trebuie să fie cineva zi de zi cu el care să se ocupe de stările lui psihice. Am fost de acord cu el să continue cu tine in mare parte pentru că tu nu ai un rival in inima ta care i-ar provoca un stres, dar nu se poate. Tu ești un om iar el are probleme psihice de zei. Nici tu, nici Raven nu aveți cum să ii tratati problemele pe care le are. Nu vă urăsc pe nici una să știi. Dar am judecat la rece. Am insistat cu Estelle pentru că nu e afectată de blestemul lui cu voi pentru că nu ii e suflet pereche, cât este si un inger ce il poate ajuta cu treaba lui de zeu al distrugerii si să se ocupe de probleme lui. Cecilia, tu l-ai cunoscut ca om unde ai fost o soție buna. Dar el e un zeu, nu ai potențialul necesar de a te putea lupta împreuna cu el in univers. Ai sta acasă in timp ce el e plecat singur, cam cum ai fost si cu mine. Iar Raven, știi foarte bine că din postura de zeu al echilibrului , tu trebuie să fii imparțială și rațională. Chiar de îl iubești cu patos , ai avea o problema similară ca Cecilia. Ai fii in templul tău ca acuma si te-ai certa cu el. De sunteți împreuna , fie nu își îndeplinește cum trebuie treaba de zeu al distrugerii pentru ca îl limitezi tu, fie te-ar face să nu mai judeci rațional neglijând datoria ta de zeu al echilibrului din cauza sentimentelor tale pentru el. Voi v-ați îndrăgostit cu patos pentru că tot timpul aveți energia aia de du-te vino. Știi la ce mă refer. Îți place să fii lăudata , să te distrezi dar să si ai ceva drama in viața ta. Si știi ca nu e bine pentru nimeni genul asta de viața cu împăcări si despărțiri într-una.   dar evita să zică că e vorba de Kaneki si triunghiului amoros unde movalia e indecisa, că știa si movalia deja. Iar in treaba asta cu manipularea, aveam nevoie de o fata care să fie printre voi. Ca să îmi fac o idee despre cum să conduc viața , a trebuit sa mai fie cineva ce nu are sentimente ca să colecteze informații. Akame a trebuit să trăiască cu voi atât pentru treaba asta, cât si sa evite un dead end pana să apar eu, făcându-vă mai puternici.   la care Akame Raven de exemplu a fost un simplu om. Ca să se nască direct cu toate elementele ca să fie puternica pentru Vishuu, a trebuit sa obțin toate elementele pe rând și să îl nasc pe Eden ca Raven să mostenesca gena puternica de la mine. Cu Damian aceeași treaba. La Kaneki cu Ragnar a fost ceva mai simplu in schimb. De nu aveam grija să aveți partea genetica buna pentru zeii vostrii , riscați sa muriți la naștere. Iar treaba asta necesita generații întregi. iar Damian oftează lung Facem treaba asta stresanta de o vesnicie că nu las pe absolut nimeni in urma. Akame e mereu cu mine ca să mă ajute fie că vă place, fie că nu. Pentru relația asta trebuie să fii capabilă să trăiești ca spirit iar prețul e unul foarte piperat. Trebuie să renunti la sufletul tău pereche și să trăiești in stres ca si mine. I-am spus de asta dar nu a avut o problema. iar Akame termina cu Nu vreau pe nimeni Inafara de tine. A trebuit să accept din start că nu ai cum să fii doar al meu prin prisma vieții tale. Am încercat de multe ori să fim doar noi doi si tot nu s-a sfârșit bine, din câte variante am încercat pana acum.  De risti să mori, îți fac mereu câte un univers că poate așa o să fie mai bine. Atât de mult țin eu la el. Judecați-mă cat vreți că nu îmi pasă.  

Jimin oftează lung. Știa de toată povestea asta. Tine atât de mult la el încât ii face câte un univers pana îl vede fericit…..Știu că nu e ceva normal. Dar e ceva frumos. E vorba de puterea dragostei care face si distruge universuri. Dar Damian încă are sentimente si lucruri de rezolvat cu Raven cat si cu Cecilia. Știu ca nu se va amesteca Akame că e prima oară când ambele sunt in viata si va vrea să fie pentru ele la greu că toate patru ii sunt speciale. Doar să nu înnebunească că de eșuează și universul in care are tot ce vrea, va trebuii sa respecte promisiunea făcută lui Akame de o dă in bară și așa. Am viata mea cu Serena. De va găsii Damian o modalitate cum să fie pentru toate patru , nu mă bag.

In partea cealată Ragnar afla prin Nitel de povestea lui Akame, dar nu ii pasa câtuși de puțin. Nu te descuraja. Ești puternica in felul tău. O să ne antrenam mai des împreuna de acum incolo. Ești soția mea și am încredere in tine. Doar nu te considera. Uita de ce s-a întâmplat. Am eu grija de tine ca să nu se mai repete.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jun 16, 2023 8:05 am

Raven știa deja toate astea și le dădea dreptate în cazul ei. Faza cu acţiunile noastre predictibile nu e din vina noastră. Noi nu aveam amintirile, voi da. De asta cu Akame a fost altfel. Dar mă rog, din cauza zeilor și personalităților noastre, am devenit incompatibili și chiar ne-am face mai mult rău dacă am fi impreuna.. zice mai mult pentru ea, concluzia. Din fericire il avea pe Kaneki, deci ea nu a ieșit asa prost în poveste. Cecilia insa... e revoltata. Ah wow deci ai trăit cu mine ceva fals tot timpul asta. Ca sa nu mai spun cat de fucked up este ca ai venit când Levi era pe moarte, te-ai făcut bărbat si m-ai luat cu ''eu încă te iubesc şi merităm amândouă o viaţă frumoasă'' ca să ii dau naștere însuși lui Damian, "bărbatul tau". Zice mai tare către Akame. Ce noroc pe tine ca eu sunt doar un om și ca cu Raven e incompatibil. Acum îl poți avea doar tu. Zice ironic. De fapt pe ea nici nu o interesa asta, cat: Am simțit eu ca e ceva la mijloc de cand ai plecat, dar sa îmi spui ca nu ai sentimente pentru nimeni altcineva.. e chiar nesimțire. Am trăit o minciuna pana acum. Mi-ai promis multe chestii înainte să-l concepem pe Jin și ce ai făcut tu? Le-ai dat dracu pe toate. De ce l-am mai conceput pe Jin?? Ca să am eu la cine să mă uit şi să-mi amintesc cum te-ai jucat cu mine o viaţă întreagă? Sau o să mi-o bagi pe aia cu ''ca să nu rămâi singură după ce aflii adevărul''? Scuteşte-mă. Și simte cum tremura de nervi. Raven se uita la ea și se apropie încet, dar nu o atinge. Simţea însă dorinţa să-i fie alături. Am fost surori în atât de multe vieţi încât simt nevoia s-o protejez. Dar nu-i spun acum asta. Ar fi prea multe noutăţi deodată. Şi cred că şi Akame s-a gândit la asta, că Cecilia o pierde pe ea dar mă câştigă pe mine. O să am eu grijă de ea de acum, până îşi revine. zice pentru ea. Nu îi convenea în totalitate, dar nu are de ales. Ori o las la Shirley, ori o iau eu. Dar la ce depresii are, e mai bine cu mine. Deşi o să îmi fie greu cu 4 copii şi o depresivă. şi doar stă lângă ea, ascultând cearta. Era greu frate sa am un partener normal și loial și eu, nu? Normal ca era greu. Ca cine ti-l mai năștea pe "iubirea ta cerească"? Sau măcar să nu te fi întors atunci când ne-am certat. De ce te-ai mai întors la mine? Ca să-ţi mai baţi joc câţiva ani până poţi spune adevărul, nu? Shirley se uita la ea și inspira adânc. Cecilia a fost mereu dorita de orice bărbat a văzut-o dar niciodată nu a fost pusă pe primul loc în viata unuia.. Măcar de nu se mai întorcea la ea după ce s-au despărţit atunci, înainte să-l facă pe Jin.. Nu știu ce ai cu mine si de ce am meritat eu căcatul asta de viata. Avea şi Levi dreptatea lui când a revenit să se răzbune pe noi, adică în special pe tine. Zice sec. Nu si-a luat nici o secunda privirea de la Akame, ca doar cu ea se certa pentru ce i-a făcut. Nici nu o interesa de relația cu Damian.

Estelle ascultă toată faza şi o înţelege pe Cecilia. Şi ea a avut momente când s-a simţit folosită de când e cu Damian. Dar acum ia în considerare şi ce i-a spus şi ce simte. Nu îmi sună bine să ai o soţie şi o iubire cerească. îi zice sincer în timp ce gemenele se certau. Dar putem încerca.. şi oftează. Însă în secunda în care simt că mă laşi pe mine pentru ea sau că ţi se schimbă sentimentele, o să avem o problemă mare. Nu vreau să ajungem la concluzia la care ajung acum Cecilia cu Akame, adică că una a fost folosită şi atât. zice pe un ton serios. A fost păcălită de el să fie împreună şi a plătit cu părinţii ei. Normal că nu o să mai lase asta să se întâmple iar.

Hope îl ia în braţe pe Ragnar şi începe să plângă. Îi veneau în cap numai imaginile de când a fost torturată şi lăsată fără puteri, deci normal că se simtea prost. Am pus şi misiunea în pericol, şi tot. Mai mult aţi stat cu grija mea.. Chiar îmi pare rău.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jun 16, 2023 3:35 pm

Akame o asculta atent pe Cecilia. Și tu cam cum crezi că m-am simțit eu așa când tu mă părăseai într-una pentru un alt bărbat? Ai idee ce înseamnă asta pentru mine? Mă făceai să mă simt insuficienta indiferent câte făceam pentru tine. Tu tot timpul esti dorita de cineva si eu eram aia părăsită si singura. Acum am aflat de ce nu am putut avea o relație normala si eu. Ca eram deja cu cineva pe care îl așteptam să revină. Tu ai fii fost gata să mă arunci iar ca pe o cârpă oricum de ai fii avut ocazia. Eu am vorbit cu Vishuu că deși am relația mea cu el, viața de zi cu zi o voiam cu tine. Dar fuga asta a ta de către mine mi-a pus capac. Eu suferit depresii , insomnie, regrete, că nu aveam pe nimeni pentru că am fost de acord să sufar din cauza lui pentru bunul mers al universului. Dar ce ai zis tu, Cecilia? Nu in loc să fii zis “ Îmi pare rău Akame că a fost Damian rău cu tine ca să mă salveze “ tu ai zis “ Cumva are ciudă pe mine că Damian ma iubește pe mine si pe ea nu?” Propozitia asta a ta împreuna cu părăsitul tău mi-a terminat toate sentimentele mele pentru tine. Atunci am simțit că nu are rost să mai fim împreuna. Nu sunt un bărbat , am încercat. Sunt o femeie chiar dacă sunt dominanta. Iar orice femeie are nevoie de un bărbat. Nu am cum să îți ofer ce ai nevoie pentru că ai aceleași nevoi ca si mine. Nu te urăsc , dar nici nu te mai iubesc. Te voi considera in continuare sora mea. Dar pentru ce a fost bun in relația noastră , mai bine ne limitam doar la atât. Tu ai lucrurile tale de rezolvat iar eu nu am de gand sa te limitez.  si aici se referă la Damian, acum că nu mai sunt împreuna nu o mai interesează ce e intre ei. Completează in gand cu:

Mai bine nu ne-am mai minții. Amândouă îl punem pe primul loc. El a făcut totul pentru tine iar eu am făcut totul pentru el. Mai bine ne-am vedea de interesul nostru personal fără să riscam soarta universului. Nu mă voi amesteca între ce are el cu tine, dar ai grijă cu Estelle. Nu te voi para ca tu cu el va visați , va dați mesaje si v-ați săruta cu prima ocazie de sunteți singuri cum a fost si cu mine cât si cu Raven. V-am văzut scena aia din parc.

Damian le lasă pe gemene in pace. E vorba de probleme lor din viața asta, nu despre ce au ele cu el. Se aștepta atât ca Akame cât si Cecilia sa își verse frustrările lor personale. Dar ii raspunde lui Estelle.

Estelle, o să fiu sincer cu tine. Noi inițial am început pe interes doar. Tu cu scopurile tale, eu cu ale mele. Dar intre timp atât eu cât si tu am căpătat sentimentele noastre. Ți-am făcut o promisiune pe care am de gand să o respect. Inițial a fost din cauza prețului plătit , că eu sunt un zeu ce isi respecta contractele. Dar petrecând atâta timp cu tine si Lenalee ma făcut să uit de treaba asta si sa o fac pentru ca simt ca trebuie sa o fac, nu din cauza unui contract. Relația mea cu Akame nu o să te afecteze. O cunosc. Deși suntem împreuna , mereu am fost mustrat de ea de îmi neglijam o relație.

După se uita Akame la Damian. Ti-am dat ce ți-ai dorit cel mai mult. Să fii împreuna cu cineva zilnic, să fii zeu cât și să îți fie bine fetele ca să poți să continui puțin ce a fost frumos din viețile tale cu ele. Ai grija, dragule. O femeie e greu de gestionat, dar admite patru. Uite unde s-a ajuns din cauza dorințelor tale. De o dai in bară si acum cand ai totul pe tavă chiar le lași pe toate trei in pace si rămân împreuna cu tine doar eu fără să mai sufere una dintre ele. Estelle e forțată să fie conștientă că mai sunt si eu in viața ta. Raven si Cecilia au suferit depresii din cauza dorintelor tale cu ele. Sunt eu împreuna cu tine, dar țin mai mult cu cei care suferă, inclusiv din cauza ta. Ți-am promis că iti dau ce vrei , dar de ești slab si iti moare o fată, Resetezi universul. De ești incontrolabil , innebunesti si iar resetezi universul. Acordai prioritate lui Estelle de vrei să trăiești cu mintea limpede si să poți fii si pentru Raven si Cecilia că ai viețile tale cu ele. Dar de eșuezi , iti sterg viețile odată pentru totdeauna si rămânem doar noi doi. Mi-ai promis că facem asta de distrugi universul chiar si având tot.  

La care el:
Tu de ce crezi că evit să resetez universul ? E prima oară când am tot. Dar stiu că de faci asta nu o să mai am probleme nici eu și nici fetele. Dar e ultima soluție pe care sincer nu o vreau. Ți-am promis că facem asta de sunt incapabil să am o căsnicie cu Estelle cat și de nu sunt pentru Raven si Cecilia la greu. Ar înseamna că nu le merit și pentru binele lor mai bine nu ne-am mai știi si să avem vieți fără drame din cauza trecutului nostru. Tu ți-ai îndeplinit promisiunea fata de mine si iti sunt veșnic recunoscător că mă înțelegi si suntem împreuna. De resetez universul și așa, aia e, mă țin de promisiune si facem ca tine. Ai tot făcut compromisuri pentru binele meu pana reușesc. De nu pot fii pe rând pentru fiecare deși au suferit din cauza mea, fac eu ultimul compromis pentru binele tuturor data viitoare.   iar roșcata era mulțumită. La făcut pe Damian conștient de ce consecinte pot urma dacă își neglijează relațiile cât si vrăjitoarele lui.

Ragnar in schimb o mângâia pe Hope. Lasă asta. Suntem acuma in regula. Toată lumea a venit să te ajute și să fie pentru tine. O să fie mai bine de acum incolo. Toți facem greșeli care ne învață cu ceva. O să fie mai bine data viitoare. încerca sa o încurajeze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 26 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics