Kanie Mansion
2 posters
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
E adevărat și asta. Sunt al doilea fiu al regelui Izaya și nu am dreptul la tron. Dar de ce să conduc o țară dacă nu sunt lângă cineva care să îmi placă? Sunt un perfecționist... Ori îmi place și iese totul frumos. Ori nu îmi place și las totul baltă. Uite, și eu am refuzat multe prințese. Ultima oară am fost într-un regat mare, bogat. Dar nu mi-a plăcut prințesa de acolo. Era taarreee enervantă . Iar eu nu am de gând să fiu rege dacă sunt lângă cineva care nu îmi place. și da, iară face pe urâciosul.
Fetei îi vine să chicotească, dar se abţine şi zâmbeşte doar. Cum zici tu. Mai eşti şi pretenţioas.
Dede- Admin
Hmm. Ce zici să îmi arăți orașul după ce îmi revin? Ești drăguță și cu bun simț. și da, atitudinea asta de a spune mereu tot ce îi vine prin cap are și unele momente bune.
Blondina e puţin mirată dar chicoteşte. Vedem dacă te vindeci repede. şi se ridică de pe scaun. A stat cam mult şi trebuia să meargă şi ea la castel înapoi.
Dede- Admin
Iar Allan se întinde și își vede de treabă. O lasă pe Bella să plece la ale ei. Că da, e asistentă și are treabă . Doar nu e singurul pacient nu?
Mai vorbit. Pa. îşi ia la revedere, că aşa era frumos, şi iese din camera lui, plecând înapoi la castel. Acolo o întâlneşte prima oară pe mama ei. Vezi că a venit un pretendent şi e la spital. Ai dat cumva de el? o întreabă normal, mângâind-o pe cap. Da...Şi pot să te asigur că tata nu o să îl prea placă. La care Serena oftează. Am auzit că toţi regii regatelor la care a fost s-au plâns de comportamentul lui. Nu m-ar mira să fie şi mai rău cu Jimin.
Dede- Admin
Eh. Ce să îi faci? Nu ai ce să faci. Allan stătea frumos până se plictisește. Folosește pe el regenerarea copiată de la Hans pentru a se vindeca mai repede și se ridică în picioare. Că nu are chef să stea urmărit de doi tipi în armură. Așa că se schimbă repede în hainele lui ( că era în cele de spital) și iese pe ascuns fără ca nimeni să știe. Jimin s-a cam plictisit de a fi rege tot timpul. Așa că era prin piață ca să facă cumpărături. Da, o plăcere mică a vieții. Probabil brunetul cu regele blond se vor întâlnii cât de curând.
Cel mai probabil da. Bella pleacă în camera ei să se spele şi să se schimbe de haine, cât timp Serena se uita pe geam după soţul ei. Aştepta să vină.
Dede- Admin
Iar cei doi băieți se văd și se lovesc din greșeală la umeri. Brunetul se scuză sec și o ia înainte. În timp ce blondul îl examina. Își ia cumpărăturile și merge la castel. Salut dragelor. spune normal. Fără să se arate cum e supărat pe brunet. Că ce, o scuză seacă îl mulțumește pe rege?
Serena se duce bucuroasă la el şi îl sărută scurt. Helău. Te aşteptam la masă. În acelaşi timp iese şi Bella din cameră şi fratele ei şi merg în bucătărie.
Dede- Admin
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100