Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Brunetul până la urmă convinge câțiva oameni și aceia îi zice pe unde s-a dus. Așa că aleargă înspre locația care au zis ăia. Că au văzut-o pe prințesă pe unde s-a dus.
Blondina ajunge acolo, îi salută pe oameni şi merge să se uite puţin la ce au făcut. După asta întinde o pătură mare pe jos lângă un copac şi se pune acolo cu coşuleţul ca să scoată mâncarea lor şi să o aranjeze.
Dede- Admin
Iar brunetul ajunge în scurt timp. Că doar e rapid. Se uită la oameni, plin de necunoscuți. Iar a plecat? și oftează . După se uită prin înprejur și vede pe fata de ieri, de la spital. Așa că se duce la ea. Hei hei asistenta care nu mi-a spus cum o cheamă, ce faci?
Bella se miră să îl vadă acolo, dar încearcă să păstreze tonul normal şi îi zâmbeşte. Hei. Am venit la tatăl meu.. E muncitor şi voiam să le aduc de mâncare. spune inventând o scuză pe loc. Dar tu? Văd că te-ai recuperat. Ce cauţi aici?
Dede- Admin
Eh.Eram curios să cunosc prințesa și am întrebat oamenii pe unde ar fi.Mi-au zis că ajută oamenii de aici. și ridică din umeri.
Ăăă, nu.. Ai cam ratat-o. A fost doar în trecere, să le zică ceva. După a plecat. Dar nu ştiu unde. şi ridică din umeri. După se gândeşte că poate o să zică vreun muncitor ceva şi o să pronunţe cuvântul ''prinţesă'', ceea ce o să o dea de gol, aşa că se grăbeşte să aranjeze tot pe pătură şi se ridică. Vrei să îţi prezint pe aici? Aşa ziceai ieri. şi îl îndeamnă să meargă mai în faţă.
Dede- Admin
Ăăăă. Okey. și ridică din umeri și o ia în față. Cu prințesa oricum se cunoștea la cină dacă nu dă de ea. Așa că nu e prea grăbit.
Ea îl lasă să meargă puţin şi se întoarce la muncitori, făcându-le cu mâna şi urându-le poftă bună. Apoi pleacă repede, fără să mai aştepte răspunsul şi ajunge la Allan. Merge pas în pas cu el. Deci, ăhm, asta e zona nouă a regatului. Aici o să se construiască case noi pentru poporul care încă stă în cocioabe de paie sau pământ. Le fac din lemn. Cei de aici lucrează mai mult ca un voluntariat.. Casa regală nu îi obligă, dar lor le place. şi zâmbeşte. Drăguţ, nu?
Dede- Admin
Este frumos din partea lor. Cât timp le place să îi ajute pe restul fără să aștepte nimic în schimb. și o spune normal. Că da, e el mai îngânfat. Dar tatăl lui mereu la luat cu el ca să ajute la munca de jos a regatului. Bine, asta când avea timp de așa ceva.
Îţi dai seama că prinţesa le aduce mâncare gratis şi la sfârşitul zilei primesc nişte bani. apoi strânge de traista ei personală în care se afla săculeţul cu aur. Seara trebuia să plece cumva să le dea. Hm, şi când ai venit aici, ţi-a plăcut? apoi o ia înspre centru cu el. Erau tarabe acolo, băncuţe, o fântână mare, piaţa în care se vindeau fructe, legume şi alte produse precum făină, grâu, etc.
Dede- Admin
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100