Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 56 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jul 11, 2016 12:06 pm

Și ajung înapoi la castel. Regele Jimin, obosit datorită unei zile obositoare, stă pe un fotoliu de la etaj și îi vede pe puști înpreună. Acum s-au înpăcat?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 11, 2016 12:15 pm

Serena era în pat şi citea, că nu avea ce face oricum. Nu mai avea nici un chef să îşi dea silinţa să îi atragă atenţia lui Jimin. Cei doi copii intră în castel şi Bella vrea să le zică şi părinţilor vestea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 11, 2016 12:18 pm

Așa că brunetul întreba servitorii unde sunt regii. Îi se spune că sunt în camera lor și se relaxează. Să mergem amândoi sau doar tu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 11, 2016 12:28 pm

Amândoi, normal! zice hotărâtă şi îl trage de mână acolo. Ciocăne frumos şi intră odată cu Allan. Mama, Papa, avem să vă spunem ceva.. şi acum era cam timidă. Serena se uită scurt la Jimin apoi la copii, ascultându-i.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 11, 2016 12:31 pm

După și blondul se uită la copii. Ăhm. Am petrecut timp împreună și am ajuns să ne placem. spune Allan scurt și la obiect, fără să dea prea multe detalii. Jimin nu e deloc impresionat. Fericit, da, impresionat, nu. Ce să zic, bravo . Să vă țină. răspunde ușor indiferent. Regele încă e supărat...
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 11, 2016 12:40 pm

Mă bucur pentru voi. le zice Serena vrând să fie măcar ea aia amabilă şi merge să îi îmbrăţişeze şi să îi sărute pe frunţi. Măcar ei să aibă parte de nişte dragoste în familia asta, că Jimin s-a închis de tot în el.. îşi zice în gând apoi le dă drumul. E ora prânzului..Voi mergeţi la masă. Eu vorbesc cu o servitoare să pregătească o cameră special pentru Allan acum că rămâne. Încă nu vă las în acelaşi pat. şi le zâmbeşte apoi le face semn să iasă. Bella e fericită dar se uită cam confuză la tatăl ei. Nu ştia de ce e aşa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 11, 2016 12:43 pm

E din cauza stresului. În ultimele două-trei zile a avut parte doar de stres și mda... Iar Allan cu Bella pleacă de acolo ceva mai fericiți. Jimin a mâncat mai devreme singur ca să nu mai meargă la masă cu toții. Că da. Tatăl tău e încă supărat... îi spune lui Bella în timp ce mergea cu ea pe hol.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 11, 2016 12:59 pm

Da...văd. murmură încet, tristă. Dar nu înţeleg de ce. Era supărat că nu te vreau eu ca pretendent şi că mama era de partea mea. Însă acum că ne-am împăcat? şi oftează lung. O mai fi încă supărat pe mama.. Nici nu s-a uitat la ea cât am fost acolo, dar ea s-a uitat la el. Serena era tăcută. Lasă un semn la carte şi pleacă din cameră să vadă cu o servitoare cum aranjează noua cameră a lui Allan care o să fie totuşi puţin mai depărtată de a Bellei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jul 11, 2016 1:03 pm

Probabil a avut multe bătăi de cap și acum vrea doar să fie singur pentru o vreme. și ridică din umeri. Ajung la bucătărie și se pun unul lângă celălalt. Jimin revine la statul lui pe fotoliu. Mai că venea să ațipească.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jul 11, 2016 1:12 pm

Sper să îşi revină... şi începe să mănânce liniştită. Serena pune servitoarea să dea lenjeriile şi perdelele la spălat şi cheamă o alta să spele şi să şteargă praful acolo. Ea se ocupa doar cu poziţionarea lucrurilor în cameră. Dacă nu îi convenea, putea schimba băiatul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case