Kanie Mansion
2 posters
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bine, dacă așa zici tu. și chicotește, iar ca să fie de împăcare, o pupă drăgăstos pe buze.
Acum fata îl ia înapoi în castel, să vadă ce or mai face, că nu mai era nimic interesant pe acolo.
Dede- Admin
Trecuseră cam două ore de când au mâncat blonzi cu plimbat cu tot. În timpul ăsta Allan se antrena. Oare lui Bella nu îi e dor puțin?
Nu. A trăit 13 ani fără el, poate şi acum. Dacă se antrenează, îl lasă să se antreneze. Ea era în camera sa şi citea.
Dede- Admin
Asta e, o fi supărată pe el . Brunetul continua să se antreneze la elementul întuneric. Că pe ăsta îl controla cel mai puțin. Jimin merge cu Serena în camera lor. Am auzit că copiilor le plac animalele. Ce ai vrea să luăm pentru ai noștrii?
Nimic! zice direct, hotărâtă. Animalele pot aduce şi boli iar copii mici sunt sensibili. Vreau să fie perfect sănătoşi. O să se joace prin regat cu ele dacă vor, dar aşa nu! apoi se aruncă în pat. Bella nu era supărată pe Allan, doar că nu îi plăcea nici să stea unul pe capul celuilalt continuu.
Dede- Admin
Am înțeles.Dar tu ai vrea ceva până se nasc? Ca să te obișnuiești iar cu senzațiile materne. că da,să o alinte și să îi facă toate poftele .
Blondina stă să se gândească puţin dar ridică din umeri. Nu îmi vine nimic în minte. Am tot ce îmi trebuie. şi îl strânge de mână.
Dede- Admin
Iar el o strânge de mână.Se întinde în pat și o trage ușor cât să se pună peste el.Începe să își freacă ușor nasul de al ei.
Ei şi cum aici e plictisitor, trec 4 ani de zile. Allan şi Aurora au 18 ani jumătate, Bella 17 şi Serena trei pişpirici de băieţi frumoşi blonzi de trei anişori şi câteva luni. Da, blondina a avut tripleţi şi a fost în culmea fericirii. A fost o sarcină obositoare, dar s-a descurcat. Între timp, până să facă Bella 14 ani, Allan s-a mai întâlnit cu Aurora seara şi o mai făceau. Dar după un an, când Bella a făcut 14, s-au oprit. Nu s-au mai văzut de atunci pentru că şi Zaphine a început să o tot urmărească şi să insiste să stea cu ea. Acum că avea 18 ani, îi căuta un pretendent dar nu îi plăcea mai nici unul. Shirley cu Izaya au rămas la fel, doar că, după o vreme, Shirley devenise extenuată de la atâtea pisici şi din 27 a mai rămas cu 7. Astfel a avut şi ea timp să o mai facă cu Izaya şi totul mergea ok.
Dede- Admin
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100