Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ne, îmi place job-ul meu, plus că ne ajută. îi zice şi ea. Şi uite aşa discutau ei despre viaţa de om matur deja, când Shirley îl prinde în aria vizuală pe blond şi se încruntă tare. Aia nu e Serena, nu? Are părul prea drept.
Dede- Admin
Treaba ta. îi răspunde prima oară. Vrei să îi spionam putin? Sau să o sunăm pe Serena?
Să-i spionăm. Că aşa nu ştim ce să îi spunem. şi are un zâmbet şiret. Se strecoară printre oameni ca să ajungă cât mai aproape de el şi fata care era şi ea interesată de conversaţie, pentru că helău, îi plăcea cum arăta Jimin.
Dede- Admin
Aia nu e Serena... Are altă voce. zice brunetul în șoaptă. Intre timp ,blondul invită fata la o Cafea.
Oare ce o face cu ea? Şi ce face Serena? se întreabă bruneta mai supărată. Ştia că Jimin a mai avut tangenţe cu alte fete şi tot căuta, tot căuta, dar tot o deranja. Merge şi ei la o cafenea de peste stradă de cea a blonzilor şi stau pe terasă ca să-i spioneze.
Dede- Admin
Habar n-am. Băiatul ăsta e dubios puțin. comenta Izaya după ce bea suc. Jimin îi făcea o propunere fetei dacă seara vrea să iasă cu el.
Respectiva acceptă, normal. Deja avea în cap un plan de a-l îmbăta şi a se culca cu el, pentru că, până la urmă, de ce să refuze ocazia întinsă pe tavă?
Dede- Admin
Hmm. Mai stăm după ei? Că vor să plece la un hotel... o întreba pe Shirley. Hai că afară îi pot urmării. Dar la hotel e mai greu..
Să se ducă la hotel cu aia?! Of şi ce face cu Serena? S-or fi certat? întreabă tristă. S-ar fi dus la el să îl certe pentru ceea ce face, dar nu ştia exact ce să îi zică, pentru că blonzii nu erau oficial împreună.
Dede- Admin
De unde să știu? Poate sunt doar prieteni. și își ridică puțin umerii. Nici el nu știe ce se petrece.
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100