Kanie Mansion
2 posters
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu o sa afle, stai calm. I-Am dat mesaj Serenei și le-a zis alor mei ca dorm la ea. apoi se descalta calm și își da haina jos.
Dede- Admin
Și mă rog. De ce ai vrea să fim doar noi singuri? o întreba iar. Chit că degeaba a făcut-o până acum că a fost fără răspuns.
Sa nu afle ai mei, daaah. îi răspunde și merge în fata. Deci unde e camera ta?
Dede- Admin
E sus la etaj. Să te conduc. și o ia în față ca să o conducă pe fată. După care intră în camera lui. Asta e camera mea. Puțin schimbată față de ce știai.
Ah, e drăguț. spune ea mai relaxata și se face comoda. Arunca geanta pe un scaun și ea se pune în pat.
Dede- Admin
Nu mai bine te duci în altă cameră să te schimbi dacă vrei să dormi? o întreba mai leneș și cade și el în pat. Că nu avea fotoliu.
Nu mi-e somn. Doar cald. Se plânge si își da pa talonul jos repede, aruncandu-i pe podea.
Dede- Admin
Atunci dă drumul la geam de vrei răcoare. se plânge el puțin și se întinde. Îi era puțin somn de la drog și alcool. Asta și înafară de amețeala aia.
Nu, mersi. Ar intra prea mult frig. îi răspunde plictisită şi cum prinde ocazia, se pune pe el. Trecem la acţiune. şi îşi dă cămaşa jos.
- Spoiler:
Dede- Admin
Ce acțiune? sare el repede, ușor rușinat când o vede goală. Fata nici bine mersi nu ajunge că deja sare pe el.
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100