Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Deci era clar. Jimin nu avea cum să concureze cu aşa ceva. Serena vede mesajul rapid, căci era cu telefonul în mână şi parcă mai are puţin şi îi vine să-l pupe pe brunet pentru ce băiat i-a găsit. Urcă în maşină într-un mod normal, închide uşa fără să se uite la Jimin şi îi salută pe băieţi.
Dede- Admin
Jimin când vede treaba rămâne poker face pt câteva momente. Dar nu stă prea mult că e chemat la muncă. Eh,asta e. Deci tu ești Serena de care îmi spune Izaya. Mi-a zis el ce ai pățit. Dar tu ce crezi că îți lipsește? întreba argintiul în timp ce conduce.
Um, experienţa. N-am mai făcut nimic din ce ţine de asta vreodată. Da, mai zisese cuvântul ''experienţă'' de câteva ori azi, dar cam aşa era. Viaţa asta dură.
Dede- Admin
Și crezi că e ok ce faci? că da, el nu avea nimic împotrivă,dar vrea să știe dacă totul e ok.
Da. Nu am nimic împotrivă. apoi ridică din umeri şi se uită pe geam nepăsătoare.
Dede- Admin
Okey. Tu unde ai vrea să exersăm? că să știe și el pe unde să meargă după ce îl duce pe Izaya în oras ,desigur.
Oriunde e bine. Acum făcea şi ea pe mai matura, că nu era tocmai inteligent din partea ei să fie copilăroasă cu unul de la facultate când ea abia e clasa a 10-a.
Dede- Admin
La hotel e meh. La tine nu prea se poate...Hmm. ce zici în parc? Vremea e chiar ok și s-ar putea să te vadă băiatul . și râde puțin.
Perfect. apoi zâmbeşte şi se uită către Izaya. Oare ce se făcea ea fără el?
Dede- Admin
Treaba voastră ce faceți. Eu mă car. Pa. și iese din mașină. Era ocupat cu o slujbă part Time. După asta Alexander merge spre parc.
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100