Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Well, asta era diferit, ba chiar mai bine decât un dildou. Când intra acolo geme tare și își apleacă capul intr-o parte, roșie în obraji.
- Spoiler:
Dede- Admin
O să te las fără glas! a avertizato de pe acum ca să știe. Începe acum să se şi miște în ritm de du-te vino foarte apăsat la capăt ca să simtă mult și bine senzația. Capul îl apleacă jos și ii sugestii deja unul dintre sfârcurile ei tari.
Parcă ziceai ca ești ca și virgin, armăsarule. îi spune în gluma, dar continua sa geamă la fel.
Dede- Admin
Încă sunt. Dar asta nu înseamnă că nu m-am dezvoltat între timp. şi începe să dea mai tare în ea.
Fata nu mai zice nimic. Era foarte excitata și uda, doar voia sa savureze momentul.
Dede- Admin
Și cum voia să o domine cu totul,voia mai mult decât să stea peste ea. Aşa că își ascultă instinctele și o pune capră. Îi lasă capul pe pernă în timp ce o trage de păr și o lovește la funduleț. Că ce ,doar că a arătat sânii trebuie să nu își arate și fundul?
De la asta începe sa geamă și mă tare, de fapt ce, erau aproape țipete. Dar îi plăcea sa fie dominată.
Dede- Admin
Doar e Shirley nu? Când vede ca fundul e roșu ii dă puțină pauză ca să nu se învinețească prea mult. Dar fetei nu ii acordă pauză deloc. Că se apleacă puțin și o trage foarte tare de sfârc. Mărind și ritmul pe de asupra. El fizic poate să o călărească toată noaptea. Dar duce lipsă de practică
O ia asa de tare acum că știe ca în 15 minute își cam da drumul. O știe de la masturbare
O ia asa de tare acum că știe ca în 15 minute își cam da drumul. O știe de la masturbare
Dacă rămânea cu ea, avea sa învețe sa se tina mai mult. Oricum și bruneta avea în plan sa reziste pana ce nici unul nu mai poate.
Dede- Admin
Ei,pe el îl supără că ea încă are glasul la fel de tare. Pai el o călărește și ea nu obosește? Se poate asa ceva? Asa ca o trage și mai tare de par,iar o bate la fund și dă și mai tare în ea.Nu îți imaginezi câtă spermă am pregătit să bag în tine. Nu m-am masturbat de o săptămână şi s-a tot adunat... îi zice ei ca să o întărite şi mai tare.
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100