Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
A, deci vrei să mă pipăi dar nu vrei mai mult? îl întreabă clar deranjată de asta şi se dă de pe el, punându-se în fund lângă.
Dede- Admin
Păi normal că nu, pentru că eu vreau asta! apoi se încruntă la el şi se încheie la cămaşă. Tu eşti singurul care nu vrea.
Dede- Admin
Iar tu nu înțelegi că încă suntem prea copii pentru sex... și încearcă să îi explice calm.
Dar verişorii noştrii sunt cu un an mai mici şi o fac! se plânge repede şi îşi dă ochii peste cap.
Dede- Admin
Da. Și ei trăiesc singuri și au slujbe deja... și continuă la fel. Tot voia săștia o protejeze ca mnah. Să nu se întâmple să dea drumul în ea și să se trezească cu un copil la vârsta asta
Există prezervative! Doar se fute cu altele pe ascuns, ar trebui să ştie.. Sau se preface că nu ştie. Serena n-are ce face decât să se resemneze şi se ridică din pat, îmbrăcându-se la loc.
Dede- Admin
Știe și el asta și folosește deja. Dar din cauza emoțiilor poate uită de asta și na. Decât să rezolve o problemă mai bine o evită.Sper că mă înțelegi...
Mh.. Nu prea, sincer. Dacă tu erai fata, poate da. Dar aşa? îi zice pe un ton normal. Îi pierise cheful de tot. Voia doar să gătească ceva să-şi ocupe timpul.
Dede- Admin
Well. Nu sunt normal oricum. și ridică din umeri puțin resemnat că a supărato pe Serena.
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100