Kanie Mansion
2 posters
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Însă lui Shirley i-a plăcut şi acum îi se stârnise puţin dorinţa de a se apropia de Serena din universul lor. Vreau să ne teleportăm acolo! Îi putem ajuta cu nişte bani, ştii. Ar fi drăguţ. Doar îi lăsăm şi plecăm. Adică s-au chinuit atâta... zice şi se uită la Izaya milos, ca să-l convingă.
Dede- Admin
Tu faci ce vrei. Dar eu nu mă amestec. zice urâcios și se face în motan pentru a sta pe pat.
Când aude asta se încruntă şi aruncă cu o pernă după el. Atât de leneş... Nu ţi-e milă de tine însuţi, practic. zice şi deschide seiful din spatele unui tablou. Scoate de acolo mai multe teancuri de bani şi după îl închide la loc.
Dede- Admin
Da, eşti o vedetă acolo. Chiar semeni cu Izaya de acolo. comentează intenţionat să îl cicălească dar îl mângâie şi face portalul. Se teleportează acolo şi se uită la ceas. La ora asta sunt doar Izaya şi Serena acasă, hm. Să ciocăn şi să aşteptăm sau să ciocăn şi să plecăm?
Dede- Admin
Sau să intru în casă și să las banii undeva. Sunt motan, pot intra oriunde, helăău. comenta Izaya și se alintă și el .
Bine. şi îi pune plăsuţa cu banii la gât apoi îl duce pe pervazul casei.
Dede- Admin
Iar motanul intră în căsuță și lasă pe un dulap plăsuța cu bani. După pleacă repede să nu fie văzut de cineva.Gata.
Să ştii că am făcut o faptă bună. îl alintă ea şi îl bagă în decolteul ei, că tot îi place. După se teleportează înapoi acasă.
Dede- Admin
Mă rog. Poate. și se alintă acolo. Copii noștrii ce fac? Că nu am uitat că ești gravidă, posibili gemeni. că deh, să nu se uite.
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100