Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Unele materii au multă materie, altele nu. Așa că le ia 2 ore și jumătate să o învețe tot ce s-a întâmplat în ultima lună. Cred că e suficient.
Argintia se întinde ca o leneșă și casca. Pe unele le-a priceput, pe altele mai greu. Mersi. Acum ar fi mers niște leneveala dar probabil era mai bine sa meargă acasă. O sa iau notițele și o sa plec.
Dede- Admin
Ok. Mai vorbim atunci. și o conduce spre ușă că așa trebuie. Mai pe seară ieșim la un film?
Te sun eu. apoi îl sărută pe obraz și pleacă. Se pare ca personalitatea ei normala aducea lucruri bune.
Dede- Admin
Îi face cu mâna și închide ușa. Se apucă să-și facă ceva referate și teme ca să fie liber pe seară. Nu bănuia de ceva negativ despre argintie.
Pai de ce ar banui-o? E puțin schimbată, nu falsa. Ea merge sa se antreneze cu dragonul, profitând de faptul ca "a lipsit mult" și o sa o lase profesorii mai ușor.
Dede- Admin
Ceilalți profesori da, dar nu și Izaya care îi dă cele mai grele chestii din prima. Eden termină cu temele lui și pleacă în oraș. El n-avea ore azi.
Pai Julietta era obișnuită cu antrenamentele lui și nu o deranjează. Dar cum ea e în clasa cu Eden, dacă el nu are ore, nu are nici ea, așa ca se poate antrena liniștită cu dragonul. Se gândește sa meargă și la Jimin sa îi arate ce a obținut și chiar așa face. Ciocane la ușă politicos și așteaptă.
Dede- Admin
Nu v-am zis că nu vă dau banii înapoi? spune Jimin stresat, credea că e vorba de altcineva. După vede că e Julietta. Nevermind. Se pare că ești bine. Mă bucur că n-ai murit.
E bine că nu l-a mai prins iar făcând sex. Şi n-am venit singură, Jimin-Sensei! zice şi scoate dragonul din colier. Îl ţine în braţe şi îl întinde spre el, mândră.
Dede- Admin
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100