Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă e ea ar fi trebuit știe că-s mai mereu singur. Treaba mea. Contează ce fac în timpul meu liber? și face pe urâciosul.
Pe bune? Chiar şi acum ai de gând să fi urâcios cu mine? Am cerut să îmi vorbeşti aşa? şi acum se încruntă la el şi stinge bulgărele, că se supărase.
Dede- Admin
E clar că nu e Julietta. Ea sărea imediat la ceartă sau mă lovea. și se desparte puțin de ea cu câțiva pași. Bine, scuză-mă. Dar care e motivul întoarcerii tale? Că doar nu ai venit să vezi ce fac.
Nu? Deci ţi-am lăsat mesajul ăla degeaba.. continuă teatrul şi întoarce privirea în altă parte. Ştii, chiar sunt curioasă ce proastă o să te ia vreodată de soţ la ce insensibil eşti! zice mai tare, că poate acum o mai crede.
Dede- Admin
Mai devreme îmi zicea să nu mai mă combin cu alte fete... Iar acuma mă întreabă cine o să mă ia. Dacă zici tu.De parcă comportamentul meu e ceva nou.... și se strâmbă și el.
E inutil cu tine.. Măcar de dragon să ai grijă, să nu-l creşti cum eşti tu. apoi îşi dă ochii peste cap şi pune la loc gluga pelerinei. Trece pe lângă el, dând umăr în umăr şi merge înainte, naiba ştie spre ce loc.
Dede- Admin
Eden deja se supără și o ia personal. De supărare ia forma lui argintie și o oprește pe argintie cu o barieră. Termină cu teatrul ăsta și zi cine ești până nu fac spaghete din tine. zice deja crispat. O cunoaște așa de bine pe argintie încât nu se lasă păcălit așa ușor.
Bariera lui nu merge pe cineva specializat în bariere, logic, aşa că nici nu se întoarce cu faţa la el. Singura fiinţă care îţi poate face faţă, se pare. răspunde şi se teleportează de acolo înapoi la baza răufăcătorilor. Reia forma ei reală şi răsuflă. E imposibil puştiul ăla, jur! Zici că-i cel mai insensibil om din toate galaxiile! se plânge după, supărată că nu i-a funcţionat planul şi merge la Lelouch. Vindecarea lui era completă şi a celorlalţi mai avea puţin.
Dede- Admin
Eden revine înapoi la forma lui normală și se întoarce la motel prin teleportare. Nu se gândește prea mult și-și vede de treabă. În același timp Lelouch e suprins. Oh? Ce s-a întâmplat? întreba curios. Rareori fata dădea greș.
Când a murit fata aia, i-a lăsat pe mână un mesaj cu ''Te iubesc'' şi atunci el şi-a ieşit din minţi. Credeam că înseamnă ceva pentru el aşa că m-am transformat în ea dar m-a luat cu ''de ce ai venit tocmai la mine'' şi n-am rezolvat nimic. Nu mă credea. spune îmbufnată şi se întinde pe o canapea. Mai bine mergeam să recrutez alţi oameni..
Dede- Admin
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100