Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 17 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Oct 02, 2017 10:41 am

Eden vede mesajul dar nu răspunde. Ar vrea să o mai vadă odată pe Julietta, dar nu poate să vină în public că nah, certuri. Meh. Vedem atunci când o să vină.... și au închis subiectul despre Eden.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Oct 08, 2017 12:18 am

Ei, vine timpul înmormântării şi toate familiile sunt acolo îmbrăcate în negru, triste şi tacute. Preotul citeste acolo o rugaciune in Biserica. Bella se uita după Eden dar încă nu îl vede.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Oct 08, 2017 7:36 pm

Eden nu e vizibil că stă ascuns și își ascunde și energia. Voia să o mai vadă pe argintie, dar fără să fie el văzut de ceilalți. Așa că stă deoparte și urmărește tot.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Oct 09, 2017 11:31 am

Julietta era în cosciugul încă neinchis, nemișcată, îmbrăcată intr-o rochie alba și subtirica, cu mâneci de dantela. Când termina de spus rugăciunile, le face semn unor băieți sa duca cosciugul la groapa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Oct 09, 2017 10:59 pm

Ei bine, Eden nu suporta să o vadă pe Julietta îmbrăcată așa de frumos și să fie îngropată așa. Pur și simplu nu-i convine. Așa că aruncă o bombă cu fum și îi ia trupul fetei fără ca cineva să-l vadă și se teleportează de acolo. Totuși înlocuiește trupul Juliettei cu o clonă falsă , gen o păpușă ce arată ca un om. Copii nu se prind de șmecherie și dau drumul la geam să iasă fumul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Oct 10, 2017 10:01 am

Ei bine, Shirley şi Izaya bănuiesc că acea bombă n-a fost degeaba şi că ceva s-a întâmplat. La câtă experienţă au ei, nu pot fi păcăliţi aşa uşor. Totuşi, Shirley nu vrea să înceapă acest subiect şi face semn să treacă la îngropare. Trupul Juliettei era destul de firav acum, având în vedere că nu mai circula sângele şi nu erau activaţi muşchii. Totuşi, mare noroc că nu fusese îmbălsămată, că nu îi se scoseseră organele şi creierul, că ar fi arătat urât pe sub rochie. Lui Michelle îi fusese prea rău şi nu voia să accepte asta pentru copila ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Oct 10, 2017 6:13 pm

Eden s-a teleportat într-o bază secretă ce a fost abandonată. Cu puterile dragonului o îngheață pe Julietta ca să nu se descompună și să rămână la fel cum ar venii. Izaya nu voia să strice atmosfera. Așa că pe moment o pune pe Espeon să verifice dacă ceva a fost pe aici. Nu e momentul să se strice tot.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Oct 10, 2017 6:31 pm

Corpul fetei rămâne acolo, că doar n-avea şi sufletul înauntru să fie vreo problemă. Se termină ceremonia, iar toate lucrurile se întorc la normal, doar că na, lipseşte un personaj.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Oct 10, 2017 7:16 pm

Espeon se duce la bruneți și le spune că mirosul lui Eden a fost pe acolo. Totuși e o pisică și știe fiecare cum miroase, mai ales cu rudele cu care stă. Ok... Mă așteptam cumva să vină....
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Oct 14, 2017 12:21 am

Eden? Chiar eram curioasa dacă vine. A luat corpul adevărat al Juliettei. Ar trebui sa vedem ce vrea sa facă cu el. Nu cred totuși ca e necrofil. îi zice în șoaptă lui Izaya după ce se termina tărăboiul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case