Kanie Mansion
2 posters
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh? Cumva ai de gând să facem lucruri perverse? spuse Lelouch ceva mai surprins de situație. Bănuiește că este ceva serios aici. Dar cum e un om tânăr, îi bate în cap și chestii perverse.
Eşti încă micuţ. Mai e timp. apoi îl sărută scurt pe buze. Voia mai mult să îl sâcâie cu asta şi îi era frică ca acest pas să nu-l distragă după de la antrenament; puterea pe primul loc, dăh. Începe incantaţiile şi în jurul lor se strânge o aură movalie. Îngerul lui Lelouch se sperie şi, la îndemnul celorlalţi, se retrage fără luptă. Tot ritualul ţine maxim 10 minute şi acum Lelouch ar trebui să se simtă mai liber. CC îl dezleagă la membre şi aşteaptă să-i vadă reacţia.
Dede- Admin
Ei bine, acuma gândurile lui negative sunt libere acuma. Multe dintre ele erau ținute în frâu de îngerul lui și îi erau amplificate cele bune. Momentan nu zice nimic și doar stă. Se simte liber și simte că nu mai are limite cu nimic. Acuma pot să fac ce vreau fără să țin cont de nimeni..
Aproximativ. Eu încă sunt pe capul tău. zice pe un ton normal, apoi se aşează în pat lângă el. Şi mai am surprize pentru tine, să te simţi şi mai puternic.
Dede- Admin
Oh,atunci spune. Nu mai ai îngeri care să te facă să-ți bați capul. și se uită la ea atent, inclusiv la piept și jos la picioare. Să vadă acum și o parte din părțile ei sexy așa pe ascuns.
Ea îi observă ochii, dar nu îi atrage atenţia deocamdată asupra acestui detaliu. Ce ai zice dacă ai trăii veşnic? întreabă ridicându-i bărbia cu mâna ca să se uite în ochii ei.
Dede- Admin
Să zicem că nu m-ar deranja să trăiesc veșnic alături de tine. Dar cum poți să faci asta? o întreba curios. Știa că destinul lui nu este acela de a fi un simplu om de rând care să trăiască doar pentru consum.
Ei îi place când îl aude zicând asta şi îl ia de mână. Cu puterile de înger pe care nu ţi le-am dat. Eu oricum nu o să îmbătrânesc. Nu mi-ar plăcea să fiu singura aşa. apoi îi arată o altă vrajă. Cartea aia era pentru CC precum este Biblia pentru creştini. Dar asta o pot face doar după ce îndeplineşti 20 de ani. Tu abia ai 16, dacă am ţinut bine numărătoarea.. Când am precizat că trece timpul, nu m-am referit la câteva zile, ci la ani. Deocamdată există ceva ce ai vrea în special să faci?
Dede- Admin
Aș zice sex. Doar că nu știu cât de mult vrei și tu. și se pune peste ea. Că deh, acuma că e liber se simte lejer să facă chestii și dinastea.
Din păcate, nu vreau să fac sex cu tine. zice CC direct şi îl priveşte serios. Eu vreau dragoste! Pentru că dacă eşti al meu, eşti al meu cu totul, pe vecie! continuă pe acelaşi ton hotărât.
Dede- Admin
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100