Kanie Mansion
2 posters
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
De regulă puterile apar neașteptat sau de la un șoc emoțional puternic. Din păcate nu mai pot să stau mult de vorbă că sunt chemat iar. Dacă e facem toți o întâlnire de dragul copilăriei și vorbim acolo. și ii face cu mâna și pleacă către altă misiune.
Argintia se gândeşte să meargă acasă acum, că a trecut timp şi să nu se fi trezit Eden. Ajunge acolo şi intră cu grijă în casă. Se uită într-o oglindă să nu mai aibă vreo rană sau să nu fie murdară.
Dede- Admin
Eden era treaz și făcea de mâncare în bucătărie. Văd că ai revenit. Ce ai făcut? Că văd că ai haine sport. Ai mers la sală sau ceva? o întreba pe un ton normal. Cu un ușor tip de posesivitate.
Julietta se miră puţin la început, dar cum îl vede calm, încearcă şi ea să fie la fel. Nu tocmai. La cum e oraşul şi având în vedere că există acel Black, am hotărât să aştept să merg mai bine cu tine. Acum, fără puteri, nu-mi permit. îi răspunde pe un ton normal. Bineînţeles că ultima parte o spune mai apăsat, să accentueze. Am fost doar să alerg în împrejurimi. Aici e destul de linişte.
Dede- Admin
E ok să faci sport. În caz de ai nevoie să mergi în oraș poți să întrebi vechii prieteni dacă sunt în zonă ca să nu riști ceva. și revine la mâncare. Ți-e foame?
Da, şi sete. îi răspunde şi ia de la frigider o sticluţă de apă pe care o bea imediat. Să sperăm că nu o să aibă probleme cu gâtul după. Ce pregăteşti?
Dede- Admin
Am cam mâncat multă carne în ultima vreme și am zis ca să nu ne fie rău de la ea să mai mâncăm și o supă de legume. Face bine la stomac. și e atent acolo. Poți să îți faci un duș dacă ai transpirat sau ceva.
Bine. Vin în 10 minute. spune şi pleacă la baie. Se mai revigorează acolo şi se uită la umărul ei vindecat. Allan nu o să fie mereu să mă vindece dacă mai merg în misiuni... Trebuie să fac cumva să devin iar bună rapid.
Dede- Admin
Cam greu aici să facă totul singură. Dar poate să asculte de sfatul lui Eden, adică să fie cu cineva în oraș dacă are treabă. Poate să vorbească cu fetele dacă e. Eden termină de făcut mâncarea și așează farfuriile la masă.
Eh, asta era o idee pe care Julietta are să o accepte mai greu, căci ea a fost mereu obişnuită să se antreneze singură şi tot ce a făcut a făcut pe spatele ei, fără chestii OP dobândite din neamuri *spre nefericirea ei*. Deocamdată merge la masă şi se aşează. Miroase bine. Poftă mare.
Dede- Admin
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100