Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eroi de doi bani. și se uită la Shirley și restul cu ură. Ura aceasta la făcut pe Eden să-și depășească limitele și să se transforme. De data asta pe lângă părul argintiu are și niște fulgere verzi pe lângă el. O ține pe argintie lângă el și mâna lui libera ia foc, era un foc alb cu tentă de verde ce o arde pe Hayley cu temperaturi de peste 10.000 de grade. Robotul vrea să îl atace dar acesta se distruge repede la contactul cu argintiul, Suzaku evacuează repede robotul ca să nu se rănească grav.
Meh, o să-i treacă. La vârsta lui eu eram mult mai slab. O să-l convigem să se răzgândească. comenta lângă Shirley, că de zicea cu voce tare săreau gemenele pe el.
- Spoiler:
Meh, o să-i treacă. La vârsta lui eu eram mult mai slab. O să-l convigem să se răzgândească. comenta lângă Shirley, că de zicea cu voce tare săreau gemenele pe el.
- Spoiler:
CC e mirată de puterea băiatului şi n-are decât să îi învăluie pe toţi într-o barieră şi s-o teleporteze acasă. Acum bariera îi vindecă dar procesul o să fie unul foarte lent, mai ales la cei grav răniţi. Şi au pierdut-o pe Hayley care a ars... Shirley îşi dă ochii peste cap şi se încruntă la Eden. I-au crescut puterile şi face pula mare. Ia gata. Nici o generaţie nu a mai avut nevoie de ajutor în bătăile cu răufăcătorii ca voi. Şi la noi au murit oameni şi ne-am rănit grav, dar nu am căşunat pe generaţiile trecute care şi-au făcut treaba bine. Eu personal mă pot considera ''pensionară''. Vin doar dacă este un caz grav. Nu am nici o obligaţie să te ajut pe tine care eşti acum răspunzător de pacea oraşului. Dacă nu ai fost în stare să îi aperi pe ei, nu da vina pe noi. După cum ştii, nu toţi au fost la clasa de avansaţi şi nu toţi s-au născut cu puteri Over Power. îi ţine o lecţie mică pe un ton normal. Nu voia nici să se certe cu el, că n-avea rost. Faptele erau deja făcute.
Dede- Admin
PENSIONARĂ? EȘTI NEMURITOARE ȘI TE CREZI PENSIONARĂ? CE CĂCAT. țipă tare la ea. Aveți puteri peste măsură și aveți responsabilitatea să vă implicați imediat. Raven sau Superman care-s mult mai în vârstă ca voi vin de fiecare dată dacă-s pe pământ. La voi scuza care e? Stați acasă, vă futeți și veniți așa, când aveți chef. De nu voiați să aveți problema asta erați oameni normali. continuă să le răspundă. Apropo, eu încă n-am responsabilitatea de a fi păzitorul orașului. Abia după liceu aș fi avut rangul acesta. Dar nu o să-l mai am, o să fac totul pe cont propriu. Puteți să mă renegați dacă vreți. Eu deja am făcut-o cu voi, familie nenorocită de doi bani care nu sare la ajutor imediat. Să nu mai aud de voi. și deja pleacă. Pe Julietta nu o ia că nah, trebuie să o ducă părinților ei. Totuși ia pandantivul cu dragonul că trebuia să aibă grijă de el și nah. Ei, acuma Eden are umpic din apucăturile lui Jimin. Că și el și-a renegat familia pentru motive asemănătoare.
Shirley îşi dă un facepalm şi oftează. Poate mi s-a luat şi mie în atâtea universuri să mă tot bat.. murmură şi le face semn celorlalţi să plece. Nu mai avem ce face aici. Alţi eroi de la bază o să vină să ajute la reparare. Pe copii îi ducem acasă să îşi revină. apoi se uită cam tristă la corpul Juliettei şi la Alexander.
Dede- Admin
Alexander își ia copila moartă în brațe și plânge. A învățat-o să se apere, nu să moară în luptă și e foarte trist. Ceilalți copii sunt marcați și ei, dar stau lângă adulți. De mă învățai Shariganul papa poate era altfel. și se uită și el cu o ușoară ură la bruneți. Nu de nivelul lui Eden, desigur, dar supărat era și el.
Shirley deja se enervează şi ea şi zice mai tare Pss, gata! Dezbinăm familia asta că sare unul de fund în sus? Noi nu ne-am născut cu totul pe tavă ca voi. Noi ne-am antrenat să obţinem toate lucrurile pe care le avem acum. Aşa trebuie să faceţi şi voi dacă vreţi să fiţi puternici. Nu rezolvaţi nimic dacă aruncaţi vina pe alţii. Hai acasă. şi cu asta încheie subiectul. Îi teleportează pe toţi la ei acasă şi o cheamă şi pe Michelle, că asta e viaţa, trebuie să ştie şi ea. Când ajunge şi îşi vede fetiţa începe să plângă în hohote. Shirley şi Cecilia îi bandajează pe copii pe unde erau răniţi. Acum toate fetele se gândesc că ele sunt cele mai slabe şi trebuie să se îmbunătăţească.
Dede- Admin
Copii sunt tăcuți și nu se pot gândii decât la cum a murit Julietta și la noii inamici. Eden în schimb era singur, se gândea numai la argintie. Dragonul mic era lângă el și ia dat ceva de mâncare. Am fost prea arogant și Julietta a murit... E doar vina mea... și era într-o ușoară depresie. Voia o viață normală. Dar acuma s-a dus dracu tot ce voia. Știe că acuma o să fie magnet pentru răufăcători datorită că a moștenit puterile astea. Asta o știa și Akame care era cu părinții ei. Mama, Papa, ce facem cu Eden? Băiatul acuma că și-a trezit o mare parte din potențial o să atragă răufăcătorii după el. Iar eu nu vreau să-mi îngrop copilul încă.... îi întreba mai îngrijorată. Că nah, cerea un sfat că doar sunt părinții ei și e ceva normal.
Cel mai probabil, fiind încă la o vârstă frageda, o sa se reîntoarcă la voi și o sa va privească ca pe un punct de sprijin. N-Are unde sa plece și nici bani sa o facă. Probabil știe și el ca cea mai inteligenta mișcare e sa rămână cu noi. Dacă însă nu o sa își schimbe decizia de a ne renega, îi punem un cip în corp și rămâne doar sa îl monitorizam. Alte variante nu exista. Nu putem trezii morții ca sa revină Julietta și sa fie totul ca înainte. Pana la urma, puterile lui au fost activate de moarte fetei, ceea ce înseamnă ca ea e motivul instabilității lui emoționale. explica calm. Nu îi plăcea ca fetița era acum moarta și planul ei de a-i cupla pe cei doi eșuase. Bella decide singura sa renunțe la prostituție și sa se antreneze mai mult ca sa nu aibă nici ea, nici fratele ei un sfârșit ca cel al Juliettei. Acești răufăcători erau evident cu mult peste ei. Doar Eden le făcea fata și cum el a zis ca nu mai vrea sa fie erou, copii trebuie sa devină mai puternici rapid. Aurora însă, fix pe partea opusa, devine mai speriata de bătăi și se gândește sa vorbească cu mama ei sa o învețe niște vrăji de Vindecare. Așa o sa aibă echipa un sprijin. Celia n-avea ce sau cum sa schimbe la puterile ei, deci pe ea o preocupa doar antrenarea în continuare alături de Klaus. Este momentul în care copii o sa se dezvolte cel mai mult
Dede- Admin
Probabil Allan cu Bella vor face o echipă bună cu chestia asta dacă hotărăsc acest lucru... Klaus va trebui să se facă mai puternic și el. Iar Hans cu Aurora să învețe tehnici mai defensive pentru ceilalți dacă nu pot să fie așa puternici. Akame oftează și îi dă dreptate mamei ei. Eden în schimb a luat de la el acasă un bagaj cu haine și toți banii și cardurile. E așa de supărat și trist încât vrea să fie singur o vreme. Poartă o cagulă pe cap ca să nu fie recunoscut așa ușor și se plimbă în gol în oraș, fără un scop anume. Nu știa exact ce să facă în momentul ăsta. Dar o vrea pe Julietta mai mult ca sigur.
Michelle şi Alexander decid să-şi îngroape fetiţa chiar mâine şi sună un preot să-l întrebe de detalii. Afară, cum oraşul era în proporţii de 75% distrus, lumea era destul de crispată. Noroc cu casele bruneţilor că era la ieşire din oraş şi nu au fost afectate lucrurile până acolo. Un grup de delicvenţi umbla prin oraş şi îl văd pe Eden la o cotitură cu multe bagaje în care sigur că erau şi bani aşa că decid să-l urmărească. Undeva între blocuri îl înconjoară şi stau pregătiţi cu bâte. Hei, puştiu, dacă ne dai valiza aia, o să mă asigur că băieţii mei n-o să te bată...prea tare. spune unul mai cocoş care se dădea lider.
Dede- Admin
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100