Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îşi trage sufletul câteva momente, apoi zice: Sunt ok. Hai să mergem. Ia tolbele cu săgeţi şi i le dă lui în braţe. Mersi că m-ai apărat, deşi te supărasem. zice apoi şi îl sărută pe obraz, aproape de colţul gurii hehe. Păi nu ştie Serena să întărâte?
Dede- Admin
Vezi ca nu m-ai pupat unde trebuie. zise cu tupeu, in gluma. Totuși , ia tobele in brațe și merg împreuna spre locul lor. Shiva chiar nu ii aștepta , o voia doar pe Vishuu.
Serena râde şi ea, dar nu îi mai oferă alt sărut. Merg liniştiţi până la căruţă, povestind, când se apropie şi o aud pe Vishnu gemând dinauntru. Serena însă preferă să strige: WHOA AM AJUNS ÎN SFÂRŞIT. OARE UNDE SUNT VISHNU ŞI SHIVA? La care Vishnu tresare şi se uită la Shiva care era deasupra. La naiba. Ce facem? Trebuie să ne îmbrăcăm.
Dede- Admin
GURA CA O IUBESC PE VISHUU! DE VREȚI O OCUPAȚIE FUTETIVA ȘI VOI! striga cu tupeu DEGENERATILOR , DOAR LA SEX VA E GÂNDUL. striga și blondul cu tupeu.
Dacă vă e ruşine să începeţi, puteţi intra şi o facem toţi patru ~ spune Vishnu mai tare şi chicoteşte. Serena oftează şi lasă armele jos. Dacă ştiam, acceptam oferta ta cu barul.
Dede- Admin
Norocul meu ești tu. Îmi pierd mințile cu astia doi. oftează lung iar in realitate Damian strănută. Ia shhhh ca știu ca vreți timizilor. zice și Shiva. Da, suna bine barul.
Vishnu ar fi vrut să îi forţeze să vină inauntru, dar nu o face, că nu vrea să le strice ''prima dată''. Se pune deasupra lui Shiva şi începe să se mişte. Pare că va mai dura. Hai să mergem. Vedem noi ce facem.. şi îl ia de mână pe blond.
Dede- Admin
Cât timp Shiva și Vishuu se iubesc, blondul o strânge de mână pe Serena și pleacă spre primul bar. Sunt doi incontrolabili. și chicoteste.
Serena îşi comandă un ceai, că de alcool se săturase de 24 de ore încoace. Crezi că ne putem ocupa doar noi doi de recompensa aia? Ca să nu aşteptăm după ei. îi propune cât aşteptau la masă. Acum că l-a văzut aşa animalic, se gândea că au o şansă mare.
Dede- Admin
Să știi că nu am o problema cu asta. Am făcut și misiuni solo. și zâmbește. Dacă ea nu ia alcool , nici Jimin. Se mulțumește cu o cafea. Dar vezi ca nu e ca la târg sau cum mai fac eu cu Shiva. E foarte serios.
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100