Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 97 of 100 Previous  1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 97 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 10:38 am

Am reuşit să-l păcălesc. În noaptea nunţii l-am lovit la ceafă cum m-a învăţat Shiva şi l-am adormit. şi chicoteşte. Când s-a trezit eram amândoi goi, deci bineîneţeles că m-a crezut că am făcut-o. iar de drag îl sărută pe Jimin pe buze. De atunci l-am tot evitat ca să trag de timp până mi se confirmă sarcina.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 10:45 am

Ce mă bucur că avem in familie un frate animalic si psihopat care să te învețe și pe tine cum să gândești cu sânge rece. și rade, chiar ii place influenta lui Shiva acum. Sunt vesti super. Atunci încearcă să nu iesi in evidenta pana plecam. și uite cum ii s-a schimbat dispoziția
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 10:49 am

Ea dă aprobativ din cap, ca o fată cuminte. Mai important e să rămâi tu în viaţă. O să fac tot posibilul să te scot rapid de aici, dar încearcă să nu-l superi pe tata mai mult decât trebuie, ca să nu te chinui mai tare. şi îi mângâie chipul, apoi ia o cârpă să-l şteargă pe frunte şi pe corp de sânge.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 10:59 am

O să fac tot posibilul să mă abtin. Chiar de mă va enerva fața lui. zise cu tupeu și mai cu curaj așa Pot să fiu si submisiv. Hehehe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 11:06 am

Da? Abia aştept să scăpăm de aici să îmi arăţi şi mie latura aia. şi chicoteşte. Că până acum a fost doar dominant şi protectiv, dar a fost bine că asta a făcut-o să se îndrăgostească mai mult. Mă duc să caut la cine sunt cheile alea, mă întorc mai târziu, promit. şi îl sărută iar. Probabil a stat prea mult şi era periculos.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 2:31 pm

Jimin dă din cap Te aștept. și o lasă în pace. Torționarii își schimbau tura și mergeau spre turn
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 2:39 pm

Serena lasă toate lucrurile cum le-a găsit în încăpere şi fuge repede. Servitoarea aceea o aştepta la uşa turnului şi când îi vede pe paznici că vin, îi ia repede la câţiva paşi distanţă să îi întrebe dacă l-au văzut pe tatăl Serenei. Atunci blonda se strecoară pe uşă şi merge normal către bucătărie.Cât pe ce.. spune şi răsuflă. Se uita la mâna ei, că poate dacă nu găseşte cheile, poate să-l elibereze de lanţuri desfăcându-le cu unghiile de pisică, doar că nu a mai făcut asta niciodată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 4:54 pm

Pramatia aia de blond o sa îmi plătească! tipa tatăl blondei intr-o camera. Cum nu exista dentist, dinții sparți de Jimin sunt fix aia din fata și nu are cum sa mai zâmbească , cum ii plăcea lui. Jimin in schimb e relaxat. Shiva fiind obișnuit cu rănile ii venea sa se trezească din somn.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 23, 2022 5:16 pm

Serena nu banuieste nimic si deocamdata o sa isi evite tatal si soțul, dar totusi vorbește cu servitoarea. Foaia asta e de la medic cu aprobarea cum ca sunt insarcinata. Du-o tu la tata. Poate asa il mai calmez. Spune in soapta. Macar nu era o foaie falsa. Servitosrea face asta si ciocane la usa tatalui. Sir, avem vesti de la medic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 23, 2022 5:18 pm

Te ascult. ii Răspunde pașnic când aude ca e vorba de Serena. Spera sa fie vesti bune. Între timp Jimin face mișto de torționarii ce îl biciuiau Începe sa îmi placa sa știi. zise cu tupeu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 97 of 100 Previous  1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100  Next

Back to top

- Similar topics