Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ce? Să merg cu ăsta? Chiar vreți să nu găsesc pe nimeni? și Allan face iar pe urâtul. Uite de-aia nu cred că Zaphine vrea să își mărite fata cu tine... și se uită și el urât. Izaya își dă facepalm. Și eu care credeam că încep să se înțeleagă.
Shirley oftează descurajată. Fie... Nu mergeţi împreună, dar nu vă mai certaţi. apoi îşi pune mâinile în şold.
Dede- Admin
Așa e mai bine. și dă din cap aprobator. Și în ce zi vom pleca? întreba brunetul curios.
Când vreţi. spune simplu şi îi mângâie pe cap. Fiul ei cel mic să plece de acasă la 14 ani? Of.
Dede- Admin
Dar nu singuri. Măcar cu doi gardieni să vă păzească. spune brunetul sigur pe el. Oricum sunteți prea mici pentru căsătorie. Trebuie să fi major pt asta. Cel mult vă găsiți o viitoare logodnică. și ridică din umeri. Allan se gândea la asta. Uhm. Bine. Voi pleca după ce voi deveni suficient de puternic cât să mă protejez singur. Papa, mă poți învăța tehnicile ochilor ăștia? și după arată Sharinganul evoluat, ăla ca al lui Itachi , că-s șmecheri. Desigur. Nu am nici o problemă cu asta. și îl mângâie și el pe cap. Hans acum se simțea prost. Adică el e fiul cel mare și nu și-a trezit puterea până acum. Iar fratele mai mic nu doar că a activat-o, dar a și evoluat.
Shirley observă asta şi merge să îl ia în braţe pe fiul ei cel mare şi să îl alinte. Cam asta era singura modalitate a unei mame de a îmbuna un copil slăbuţ pe vremea aia.. Sau să îi dea dulciuri, dar asta era a doua opţiune a ei.
Dede- Admin
Dar Allan vede asta și se uită urât. Dar nu pentru atenție. Mai mult îi faci rău încercând să îl consolezi și să îl faci să se resemneze că e slab. îi zice un adevăr mai urâcios. Dacă nu mai vrei să fi slab, antrenează-te până nu mai poți. Nu să îți plângi de milă. și se curăță de praf. După își ia lucrurile și pleacă. Trebuia să se antreneze. Hans nu știe cum să răspundă că nu prea avea cu ce.
Bruneta îşi dă ochii peste cap. O să se schimbe vreodată? apoi îl pupă pe Hans pe creştet. Nu te ambala. Tu o iei în ritmul tău. îi zice calmă şi se uită şi la Izaya.
Dede- Admin
Cam are dreptate Allan... Mă apropii de 18 ani și sunt foarte slab... își zice el în ciudă, ignorând spusele mamei. Mă poți antrena împreună cu Allan, papa? își întreabă tatăl serios. Dacă vrei... Nu am nimic împotrivă.
Mai bine aşa. Însfârşit avea şi Izaya să îi antreneze egal. Shirley îi dă drumul băiatului şi inspiră adânc.
Dede- Admin
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100