Kanie Mansion
2 posters
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bun. Atunci mă duc să îi spun Aurorei. Că poate va vrea și ea. și pleacă de acolo. Hei Aurora. Hans e aici. Eu cu Allan vrem să ne antrenăm cu tata. Vi și tu dacă poți? o întreba normal.
Aurora era pe balcon şi mânca nişte dulciuri, privind plictisită la grădină când îl aude pe Hans.Hm? Da. Am după-amiaza liberă. Merg să îi spun mamei că citesc şi să nu mă deranjeze. În cinci minute poţi să vi să mă iei. zice mai fericită şi pleacă repede să o caute pe Zaphine. Până la urmă, poate nu era aşa imposibil să se vadă dacă o tot teleportau ei.
Dede- Admin
Iar după 5-6 minute ( că nu avea fix, asta e) se teleportează la Aurora, o ia, și o duce la castelul lui. La zona de antrenament. Allan se schimba . Allan se schimbă acum. Merg și eu. Știe tata că te putem teleporta și vorbi în gând nu tine. Nu îți fă griji. și după pleacă spre vestiar.
Bine atunci. Mersi. zice şi ea şi se face cuminţică. Voia să privească antrenamentul lor, că îi plăcea să îşi vadă fraţii dându-şi silinţa acolo, era amuzant. Se pune pe o băncuţă şi aşteaptă liniştită.
Dede- Admin
Izaya totuși se gândea să îi învețe tehnici diferite pe amândoi. Că dacă Allan e la un nivel avansat, Hans e încă un începător. Așa că se uită la cei doi și le aruncă două pergamente. Allan, tu ai Susanoo. Iar tu Hans ai tehnica mingii de foc. le spune mai autoritar. Le dă ceva foarte greu pentru nivelul la care sunt ei . Ca să nu învețe Allan din prima și să îl demoralizeze pe Hans. Logic. Copii ascultă și momentan se pun pe citit.
Aurora ar fi vrut să se antreneze şi ea cu băieţii, dar Izaya nu avea cu ce să o antreneze şi oricum se săturase pe ziua de azi. Se uită mai mult la Allan şi zâmbeşte involuntar.
Dede- Admin
Allan își activează Shariganul evoluat și încearcă să facă Susanoo. Dar e mai greu decât ar crede,se concentrează și momentan se creează aceea aură de culoare roșie ( ca susanoo-ul lui itachi) În timp ce Hans învață semnele și le face. Dar de-abia iese un foc mic pe gură. Dar nu e bai, că mai încearcă. Și mda, Aurora până acum s-a antrenant cu Zaphine sau Sora. Nu prea are ce să învețe de la Izaya.
Nu e problemă, ea nu se supără să privească. La castel se plictiseşte şi până şi timpul ăsta mic alături de fraţii ei făcând treburi normale este bine venit.
Dede- Admin
Iar Hans după câteva încercări reușește un foc mai mare. În timp ce Allan se concentra la tehnica lui. Izaya nu avea nici o treabă în special. Așa că se pune pe bancă lângă fica lui și se uită la evoluția băieților. Ce mai faci dragă? și o mângâie părintește pe cap. Că pe ea ia dat cea mai puțină atenție și îi cam pare rău puțin.
Să zicem că bine.. Dacă nu puteau băieţii să vorbească cu mine şi să mă teleporteze aici, înnebuneam la mama curând. apoi îi zâmbeşte lui Izaya şi ridică din umeri.
Dede- Admin
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100