Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar după un timp o scoate afară din ea și dă drumul. Că după prima oară, acuma știe când își va da drumul. Se întinde pe pat și o lasă pe ea deasupra. Încă lipiți. Era mai comod.
Aurora stă acolo cuminte şi zâmbeşte continuu. Mă bucur că tu ai fost primul. îi zice încet şi lasă capul pe pieptul lui.
Dede- Admin
Și eu la fel. spune brunetul în timp ce îi mângâia părul rozaliu cu drag. Da, așa nu mai are regrete. Probabil ei vor fi despărțiți doar noaptea și când are ea antrenament. Dar datorită teleportării, o poate lua în timpul liber.
Rămâne de văzut. Oare acum ar trebui să mergem direct la Hans sau mai putem aştepta? întreabă încet şi strânge picioruşele.
Dede- Admin
Mai bine l-am chema. Să fim precauți. îi zice serios. Iar Allan îl cheamă pe Hans ca să o refacă pe ea la loc. Brunetul ălalalt vine și deschide ușa, dar o închide repede. Să văd înbrăcați amândoi! le zice ușor jenat.
Poţi şi prin haine? apoi Aurora chicoteşte şi se ridică să îşi ia măcar lenjeria intimă.
Dede- Admin
Da. Nu e complicat. le zice normal. Allan se înbracă și el. Iar când brunetul cu rozalia sunt gata, Allan îl cheamă înăuntru. Bun. Stai întinsă pe pat.
Rozalia se pune înapoi pe pat şi stă cuminte să o refacă.
Dede- Admin
Iar Hans ține palma deasupra locului unde e vaginul. Apare o aură verde din palmă ce începe să îi refacă înapoi organul genital. Iar după scurt timp e gata. E gata. Cum te simți? o întreba normal și retrage mâna.
Nu e tot organul genital care trebuie regenerat, lol, dar oricum. Aurora inspiră adânc şi se ridică. Pare totul normal.. apoi ridică din umeri. Credea că a mers.
Dede- Admin
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100