Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dă-l dracu. Că nu știu cum a reușit să o facă pe Bella să îl placă. Dacă a pus o vrajă pe ea? și după se uita la Serena.
O vrajă de iubire? Mă îndoiesc.. Sunt grele şi pot eşua. Rar auzi de ele. apoi ridică din umeri şi îşi ţine palmele pe burtică. Trebuia să facă cumva să se împace cu el şi să facă copilaşi. Voia copilaşi!
Dede- Admin
Nici nu mai vreau să aud de el. Mă stresează. și oftează. Ăhm. Ști ceva care m-ar poate face să scap de stres?
Hm? şi se uită la el nepricepând. O plimbare prin regat probabil? apoi se întoarce pe o parte, cu faţa către el.
Dede- Admin
Iar răspunsul ăsta nu îi convine și se încruntă M-am tot plimbat până m-am plictisit. și o zice urât. Cred că plec în pădure să bat ceva că nu mai poot. spune ușor nervos și se ridică , dând să plece.
Nu îi convine nimic.. apoi îşi dă ochii peste cap. Bine, dar să fii atent.
Dede- Admin
Iar Jimin iese și se plimbă pe hol. Ia venit o idee mai faină decât să se bată cu animalele prin pădure. Că da, nu îl poate bate pe Allan sau să îl omoare din cauza lui Bella. Dar are o idee malefică. Așa că atunci când îl prinde cu fica lui afară, se duce la ei. Helău copii.Allan, vrei să te antrenez azi? întreba încercând să nu dea de bănuit. Ăăăă, nu există resentimente pentru ce am făcut după amiază? întreba normal. Mi-a trecut, stai calm, doar sunt un rege matur! și da, acum minte. Șii, ce mă pui să fac? . Iar Jimin merge la el și îi leagă o mână la spate. După ia copilașii și îi teleportează la un munte înalt de tot. Doar trebuie să te urci pe acest munte doar cu o mână. Sigur că poți. spune el zâmbind normal. Deși știa că un puțini oameni pot face asta cu o singură mână. Iar printre ei, momentan, nu e Allan, Ăăăăă. E o nebunie, dar voi încerca.
Bella era paralelă.. Nu ştia ce face acolo şi de ce a fost luată cu ei. Papa, nu e totuşi cam greu? îl întreabă uitându-se la Allan mai mult. Dacă alunecă şi cade?
Dede- Admin
Îl poți vindeca tu. Asta dacă nu o da colțul. și se freacă la mâini malefic la spate. Allan deja începea să se cațere.
Nu mai vorbii de aşa ceva, Papa...Nu e frumos. Până la urmă, tu l-ai vrut cel mai mult ca viitorul meu soţ. şi face pe îmbufnata, apoi se uită la Allan. Dacă era să cadă, îl prindea ea cu telechinezia.
Dede- Admin
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100