Kanie Mansion
2 posters
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Având în vedere că sunteți vampiri tineri și nemuritori. Nu voi putea să vă asasinez sau să aștept să vă dați duhul. spune scurt și la obiect. Cel mai probabil voi încerca să vă câștig încrederea. și ridică din umeri. Și cum ai de gând să faci asta?Ai început foarte prost băiete. îi zice vizibil afectat. Unchiule, ști că sunt practic cel mai puternic prinț de pe continent. În loc să îmi dai tu fica de bună voie ca să am grijă de ea, tu faci mofturi. Of,of... spune arogant. Iar Jimin se uita la Serena. Pot să îl bat?
Sigur. răspunde sec femeia şi ridică din umeri. Dacă fiica noastră nu te place, dragule? apoi continuă cu o întrebare pe moment. Că nu pare să fie genul care obligă pe cineva să stea cu el şi era curioasă.
Dede- Admin
Atunci e cam nasol. Că eu nu vreau să mă căsătoresc din obligație cu nimeni. Dacă nu mă place, asta e... Probabil plec pe un alt continent...Că da, vreau să fiu rege. Dar nu vreau să rănesc pe nimeni din cauza asta. și oftează el. Of, of. Atunci voi face tot posibilul să nu te placă. și îl privește urât de tot.
Blondina deja chicoteşte şi se uită la soţul ei cu drag. O să rămână singură cu tine pe capul ei. şi întoarce iar privirea la Allan. Şi dacă nu găseşti pe nici una bună? O să devii mâna dreaptă a fratelui tău când conduce?
Dede- Admin
Gizzăăăs, nu. Nu vreau să fiu mâna dreaptă a slabului ăluia. Cel mai probabil îl voi forța să îmi dea mie locul. și da, e în continuare un urâcios. Am înțeles că îmi vrei fica. Să nu crezi că e un tratament special. Dar ca să îți dau voie DOAR SĂ O PRIVEȘTI, va trebui să îmi demonstrezi într-un duel. Că da, așa fac cu toți prințișorii ăștia ca tine care se cred mari și tari. Dar sunt niște slăbănogi...
Serena chicoteşte iar. Cei doi se asemănau la ego şi vorbe măreţe, lăudăroase, dar nu se suportau. Era destul de interesant. Şi totuşi, ce asigurare avem noi că tu o să conduci bine regatul nostru cu mutrele ăstea? şi cam asta era ultima întrebare, după îi lăsa să se bată, că voia să vadă.
Dede- Admin
Sunt un perfecționist. Dacă îmi place ceva, totul va ieși bine. La abilitățile mele eu trebuia să fiu moștenitorul regatului meu. Dar nenorocitul ăla de frate s-a născut primul și legea vieții. și din nou, iar e urâcios. Ești arogant și urâcios. Cum și-a permis dragul meu verișor să te facă așa? și după și el face pe urâciosul. Mda, probabil Allan a luat asta de la unchiul lui? Cine știe.
Mă rog.. apoi îşi dă ochii peste cap şi stă cuminte, lăsându-i în treaba lor.
Dede- Admin
Iar cei doi băieți ies afară. Se putea vedea totul și de pe balconul de pe bucătărie. Jimin își primește sabia. Tu nu ai nevoie de sabie, nepoate? Că nu văd că ai o armă la tine. îl întreba serios. De ce să car cu mine arme grele când le pot teleporta de acasă? și din mâna lui dreaptă apare un fel de flacără verde ce se transformă în sabie. Da, a inventat tehnica asta de teleportare pentru a nu căra chesti prea grele. Că totuși e un puști de 15 ani, dracu. Jimin începe cu lovituri normale de sabie, dar Allan le parează imediat. Știu că ești puternic unchiule. Așa că nu te lăsa doar pentru că sunt un puști. și da, îl enervează intenționat. Pramatie mică... spune nervos. Puterea și viteza loviturilor blondului au crescut. Îi dă un picior în stomac de îl zboară până în copac. Așa da. Așa mai merge. spune el și își activează Sharinganul normal. După începe să lovească și el. Se pare că și el are ochii ăia...
- Spoiler:
Serena merge la balcon şi se aşează pe un fotoliu să privească. Lângă ea avea o servitoare care ţinea un platou cu prăjiturele în mână din care fata se mai servea ocazional. Îi plăcea să se răsfeţe.
Dede- Admin
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100