Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 33 of 100 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 33 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jul 08, 2016 10:59 am

Iar Allan începe să îl atace mai apropriat cu sabia. Jimin se apără și el repede. Dar când e prea concentrat pe apărare, îl prinde cu tehnica umbrei, Te-am prins, unchiule. și zâmbește larg. Huh? Ai ca element întunericul? întreba mirat. Eh, știu doar 2-3 tehnici de întuneric. Mai am până să stăpânesc complet elementul ăsta. și oftează. Acum să îți arăt elementele mele principale. și zâmbește ușor malefic. Din mâna stângă iese un fulger,iar din mâna cealaltă o minge de foc. Le dă drumul și îl rănesște pe blond. Dar nu erau prea mari ca să îl rănească PREA tare. Dar să îl doară, da. Din fum blondul râde. Se regenera automat din cauza puterilor lui de vampir. Ai potențial, puștiule. spune zâmbind și se teleportează la spatele lui. Și-a activat puterile de vampir. După îi dă o lovitură la fel de puternică.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 08, 2016 11:02 am

Pentru un moment Serena se îngrijorase, dar zâmbeşte şi îşi revine. Bătaia începe să se audă şi la geamul fetiţei care trage perdeaua curioasă să se uite şi ea pe furiş.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 08, 2016 11:10 am

Jimin își ia mai multe săbi și atacă cu ele. Dar brunetul vede cu ochii lui și se ferește de majoritatea.Chit că e lovit de câteva ori. Dar când îl prinde Jimin cu garda jos. Pune mâna pe capul lui. Voia să îi dea foc. Și cum Allan simțea cum mâna blondului de pe cap se încălzea tare... Își evoluează Sharinganul și îl privește în ochi și îl prinde într-o iluzie. Serios coaie? se plânge blondul. Că cel mai mult nu suporta iluziile într-o bătălie.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 08, 2016 11:22 am

Femeia priveşte fascinată de puterile băiatului. Griji nu îşi făcea pentru Jimin, că dacă voia să ocupe tronul regatului ăsta, nu cădea prea bine să omoare pe unul dintre regi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 08, 2016 11:43 am

Jimin e so fucking nemuritor. Nu poate să moară. Allan știe asta. Jimin iese din iluzie folosind puterile lui. Acum juca serios. Îl privește atent pe băiat și în secunda următoare, pământul de sub el dispare și cade într-o groapă. Zboară sus de tot și face un un leu foarte mare de foc ce se duce spre gaură. Dar Allan se apără repede. A activat în ultimul moment Susanoo și se apără cu scutul acestuia. Ai fost foarte aproape unchiule. Daaar, nu. și iese din gaura aia cu Susanoo pe el. În plus, avea experiența asta de la Aurora. Căcat. La învățat și asta....Chit că nu e la fel ca al lui. Îl are. și mârâie la el. Invocă niște lei din energia întunericului , la fel de mari ca Susanoo. Daar Allan are ceva ce Izaya nu are. Allan la Susanoo al lui are o sabie ce poate să absoarbă energia . Deci absoarbe lei. Cum nu te-a pus pe tine moștenitor? întreba serios .La război Allan ar fi extrem de capabil.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 08, 2016 11:46 am

Chiar că.. murmură blondina încet. Şi Bella era cam mirată de puterile lui. Adică şi ea ştia, dar nici jumătate din cât ştia Allan. Măcar o să o poată apăra cu siguranţă!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 08, 2016 11:53 am

Bine. Și Jimin și-a dezvoltat niște puteri mișto. Precum găurile negre sau oprirea puterilor cu privirea ( Bine, nu e permanent. Gen poate să oprească puterile cuiva doar cât ține ochii deschiși, dar când va clipi, îi revin la loc ) Meh. Am vrut doar să văd dacă ești puterinc. Și da, chiar ești. Din partea mea poți să o iei pe fată dacă te place. Nu am de gând să fac un război cu cineva care s-ar putea să mă omoară într-o zi. și ridică din umeri. După Allan își revine la normal. Vai, mersi. Nu știam cât mai pot continui... și cade în genunchi de oboseală. Da, Allan știe multe spre foarte multe. Dar e limitat datorită vârstei . Iar puterile astea consumă enorm un puști de 15 ani. Multe dintre tehnicile știute de Allan sunt de clasă S ( cel mai mare grad) , dar nu le poate folosii prea mult timp.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 08, 2016 11:59 am

Serena se teleportează la ei, în spatel puştiului şi zâmbeşte. Apoi îl trage de păr să ridice privirea la ea. Ar fi bine să o faci să te placă. şi după îi lasă capul. Îi plăcea că e puternic şi îl voia ca soţ pentru fata ei, dar acum depindea de ei. De', Serena are un fel mai ciudat de a arăta oamenilor că îi place. Bella nu ştie cum să reacţioneze şi trage perdeaua înapoi, punându-se în pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 08, 2016 12:05 pm

Uhm. Da chiar. Că tot am vorbit de ea? Unde e? și se ridică în picioare. Ăăăăă.E în camera ei. A făcut muncă azi și e cam obosită. Așa că mai bine o cunoști mai târziu. și ridică din umeri. E prințesă. De ce muncește? întreba curios, din nou. Eh, fata mea e o dulceață. O să vezi când o vei cunoaște. Îi place să ajute pe toată lumea. Aproape în fiecare zi merge prin cetate pentru a ajuta oamenii de rând cu orice . și da, îi place să își laude copila. Serios? Cred că o să îmi placă. și îi apare un mic zâmbet pe obraji. Jimin îl lasă pe băiat Serenei, că se gândea că și ea vrea să îl cunoască mai bine. Băieții se cunosc prin bătaie. Mai mult nu era nevoie pentru blond.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 08, 2016 12:15 pm

După ce pleacă Jimin, Serena se aşează pe o bancă, picior peste picior şi îl priveşte calmă. Voia să îl lase să se odihnească puţin, chit că era pe pământ. E chiar păcat să se irosească o asemenea putere ca a ta. De ce nu au vrut părinţii tăi să fii tu regele?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 100 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case