Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Înțeleg. După căsătorie, nu o să mai iau pe nimeni ca regină. răspunde normal și se uita la blondă. Nici nu vreau. La cât îl seacă ălea două pe tata. Îmi piere gândul la ideea de a avea mai multe soții. și chicotește.
Îl seacăă. îl îngână pe un ton mai pervers şi după râde. Când nu eşti înfumurat, îmi placi. apoi se ridică de pe bancă. Hai să îţi arăt camera în care stai până mâine când o să-mi întâlneşti fiica.
Dede- Admin
Corecție .Poate Zaphine îl seacă.Că mama toată ziua stă cu mâțele și nu are chef de tata . și râde ușor.Că s-a prins. Ok.
Blondina îl duce într-o cameră dintr-un colţ al holului în timp ce camera Bellei era în colţul opus. Dacă ai nevoie de ceva, vorbeşti cu paznicii. şi îi deschide uşa apoi pleacă să vadă pe unde e Jimin.
Dede- Admin
Iar el dă din cap că da.Se pune în cameră și e cuminte.Le dă mesaj telepatic părinților cum că s-a înțeles cu regele Jimin și regina Serena și le va cunoaște prințesa mâine. Jimin stătea leneș pe canapea la ei în cameră.Că da, camera regilor e cât un apartament.
Depinde ce apartament. Shirley e mirata cand aude si se uita mai mult la Izaya, ca nu stia daca o sa il deranjeze sau nu asta. Serena merge la el voioasa si se pune in poala lui, incepand apoi sa isi frece nasul de al blondului.
Dede- Admin
Își freacă și el nasul de al ei, după capul unul de altul( ca în giful ăla super cute) , o ia în brațe și se lasă pe spate. Brunetul oftează. Dacă e bine și se înțelege cu ăia. Nu mă deranjeză. îi spune brunetei normal.
Ar fii frumos ca fata noastră să fie singura lui soţie. Ar fii ca noi. se alintă Serena în braţele lui Jimin, făcând o pauză ca să discute despre băiat, că deh, trebuia. Cică tatăl lui e cam ''secat'' de cele două regine. Nu pare să vrea şi el aşa. şi chicoteşte, după îl muşcă de buză.
Dede- Admin
Meh. Probabil băiatul nu vrea să fie certat de mai multe.Mai ales din cauza geloziei. Că da,voi femeile sunteți de fel foarte geloase. și începe să râdă ușor. E el un înfumurat. Dar e de treabă dacă ști cum să te comporți cu el.Tot nu îmi vine să cred că un puști cu așa potențial nu e lăsat la tron...
E bine că i-au permis să plece să îşi caute o regină, măcar. Îi datorau asta, dacă tot s-au obosit să îl antreneze atâta. Puterile ălea sunt impresionante. Cred că nu o să avem probleme cu inamicii cât e el pe tron. O să îl dispreţuiască şi o să îi declare război, dar mă îndoiesc că o să câştige în faţa lui. şi lasă capul pe umărul lui, frecându-şi fruntea de îmbrăcămintea lui, ca o pisicuţă.
Dede- Admin
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100