Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. Cred că îl voi antrena eu de acum încolo.Are puteri impresionante .Dar îl consumă foarte mult.Mă gândesc să îl fac vampir dacă Bella vrea să fie cu el. Că da,Bella nu îmbătrânește și nu poate face copilași cu oameni. și ia o pauză ca să o mângâie . Ai vorbit cu el. Sunt curios,ți-a zis de ce nu îl lasă la tron?
Păi pe lângă faptul că e al doilea fiu, ceea ce nu îi dă dreptul să ia tronul, cică s-a luat de pisici şi mama lui, Shirley, s-a supărat şi i-a promis că nu o să aibă tronul regatului ei. apoi râde uşor şi se uită la el cu drag. Fiecare femeie cu fixurile ei..
Dede- Admin
Gizăs.Ce motiv stupid. și râde și el ușor. Eh,pierderea lor,câștigul nostru. și o sărută pe buze drăgăstos.
Într-adevăr. În plus nici nu ştiam pe cine să ia şi ea.. Sper să se înţeleagă. şi îi răspunde şi ea la sărut, punându-şi palmele pe obrajii lui.
Dede- Admin
Ea adânceşte sărutul şi îşi duce braţele după gâtul lui, strângându-l cu drag.
Dede- Admin
Iar blondul o ține în brațe cu drag.O sărută franțuzește și simte cum se încălzește.
Iar pentru că atunci când ţi-e cald te dezbraci, Serena, ca o soţioară cuminte şi grijulie ce este, îi dă jos pelerina şi cămaşa, revenind apoi la săruturi.
Dede- Admin
Iar blondul ca să fie chit, îi desface rochia de la spate și o trage ușor. Că doar să nu fie singurul dezbrăcat,nu? O mușcă de buză și o trage lung.
Serena coboară şi la pantaloni. Mai întâi masează pentru puţin timp locul şi după îi strecoară pe sub picioruşele ei şi cad şi ei.
Dede- Admin
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100