Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Allan oftează lung. Scopul meu e să fiu rege. Nu să sparg familii. Gizăs. Ce copii sunteți. și după ia firele de păr ale blonzilor . Se folosește de ele și îi teleportează în cameră pe Serena și Jimin. E ca tehnica care se teleporta la Aurora, dar e invers. Rege Jimin. În loc să zici cuvinte mari, mai bine te-ai calma și ai încerca să rezolvi situația. Probabil că nici tu nu vrei să te desparți de ele două. Așa că te rog, unchiule, nu le dezmoștenii. și după merge la Serena. Și regină Serena. Te rog să mă scuzi că ți-am supărat fica și soțul. Intenția mea nu a fost asta. Doar că eu spun mereu adevărul.Și de multe ori doare. și face o plecăciune și după merge la Bella. De tine îmi pare cel mai rău. Îmi placi. Chiar dacă îți plac animalele pe care le urăsc. Eu sunt în stare să nu le fac nimic.Că doar am călătorit în toată lumea și nu,nu am omorât nici o pisiciă. Sper să îți găsești bărbatul pe care îl vrei. și se pune în genunchi și îi pupă mâna. Și nu e nevoie să mă conduceți. Plec singur. și își pune mâinile în buzunar, dând să plece.
Dar fetelor deja li se pusese pata şi nici una nu îl oprea. Bella plângea iar Serena stătea cu mâinile în sân şi spatele sprijinit de perete. Ei nu îi păsa de Allan sau de faptul că pleacă, ci se gândea la nerecunoscătorul ăla de Jimin.
Dede- Admin
Iar când să iasă afară, se uită la părinții fetei. Gizăs. Nu pot pleca așa. și își dă cu piciorul în prag. Iese afară și se uită prin perete cu o vrajă. Folosește altă vrajă, se numește vraja adevărului și o pune pe toți. Scuze Serena că ma luat valul...Doar că la nervi mereu spun lucruri urâte și îmi pare rău... spune ușor. Fără neapărat să își dea seama. Normal Jimin voia să fie singur și să nu vorbească cu nimeni, să fie izolat.Iar blonda cam știe cum e el când e așa. Că doar se cunosc de o viață, naiba. Oricum se știe puțin că e într-o vrajă. Că strălucește puțin șters. Pramatia aia mă forțează să spun ce gândesc..... își zice în gând, după ce vraja dispare.
Serena se uită la el mirată şi pricepe că e vorba de o vrajă, dar instant e şi ea obligată să vorbească. Dacă nu eram eu, erai mort de 15 ani de către Izaya.. Dar la fel eram şi eu, pentru că nu pot trăii fără tine şi nu pot crede că erai în stare să mă renegi. şi când aude asta îşi pune repede mâinile la gură, roşie în obraji. Ei erau genul ăla care nu exprimau prea lacrimogen dragostea lor şi acum era practic pentru prima oară. Bella încă plângea şi spune şi ea Din cauza mea se destramă familia noastră şi îmi pare foarte rău. Nu vreau să ajung pe stradă cu mami pentru că nu îl vreau pe ăla. Îmi place de el, dar ... nu ştiu. şi plânge în hohote. Serena fuge repede la ea şi o ia în braţe, să o liniştească.
Dede- Admin
După Jimin le ia pe amândouă în brațe, strâns. Mă bucur că s-au înpăcat. Acum pot pleca în liniște. și pleacă de acolo. Asta până observă că nu are bani. Se pare că nu mă pot întoarce și să cer bani ca să merg acasă... și oftează. Era prea cald ca să meargă pe jos. Dar și prea departe. Așa că se plimbă prin jur și vede că se recrutează oameni pentru niște galbeni. Cum este seară și e cam obosit. Vorbește cu patronul dacă poate lucra o zi cu muncitorii ca să facă bani de o trăsură . Se înțeleg și bat palma. Că da, nu e prima oară când Allan muncește pentru ceva. Că tatăl și mama lui s-au ferit să îl răsfețe prea tare. Așa că a trebuit să muncească pt a avea ceva. Se duce la depozitul unde e lemn și instrumentele de construit. Se întinde pe lemnul gros și se pune la somn direct. Că are program de dimineață devrene. Da și unde a ajuns.... De la camera lui confortabilă la un depozit de construcții....
Bella se duce din braţele mamei în braţele tatălui, ţinându-l strâns. Te iubesc, Papa. zice tare şi îşi mai potoleşte plânsul. Serena se uită la ei doi şi e mai fericită acum. A fost şi vraja aia bună la ceva.
Dede- Admin
Până la urmă s-a dus şi masă şi tot. Nimeni nu mai avea poftă. Bella se dă jos din braţele lui şi îi ia pe cei doi în camera lor. Voia să doarmă toţi trei împreună seara asta. Bine de frateso că nu are nici o treabă şi nici nu ştie ce s-a întâmplat.
Dede- Admin
Mda.Mai bine că nu.Dar se pare că totul revine la normal.Cei trei blonzi se bag la somn direct .
Şi se face dimineaţă. Bella nu voia să se trezească, dar firea ei o obligă. Pe lângă asta, îi era şi foame, că ea chiar nu luase nici o îmbucătură seara trecută. Se ridică din pat totuşi bucuroasă, că, deşi ea fusese în mijloc, între cei doi părinţi ai ei, se pare că acum Jimin cu Serena se ţineau de mână în somn şi erau foarte drăgălaşi. Se ridică cu grijă să nu îi deranjeze şi pleacă să ia micul dejun.
Dede- Admin
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100