Kanie Mansion
2 posters
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ți-a trecut supărarea și te-ai făcut frumoasă pentru mine? Ce drăguț. spune Allan chicotind fără să fie surprins deloc. Ba chiar e în spirit de glumă. Fără miștorui ieftine. Chiar dacă nu bănuia că ea e prințesa. După cum au zis părinții ei că este, că e blondă și deosebit de curată ( adică că se spală zi de zi, nu ca oamenii de rând) , nu îl dă pe spate că ea e la masă. Da, Allan nu e afectat cu nimic. Iar Jimin începe să chicotească și el. Deci problema nu e la el... Că dacă s-au certat și nu e supărat pe ea.... îi zice soției în șoaptă.
Serena nu zice nimic şi îşi vede de masa ei, dar nu pentru mult timp, că Bella se supără iar şi dă cu palmele în masă, uitându-se la Allan foarte supărată. Nenorocitule! Eu m-am chinuit să mă îmbrac şi ... dar nici bine nu apucă să zică că e oprită de Serena căreia nu îi convenea să se adreseze cuiva cu astfel de cuvinte jignitoare precum ''nenorocitule''. Bella, stai jos. însă fata nu o ascultă şi continuă Am vrut să văd dacă tu ştii să te comporţi cum trebuie înafara castelului, înafara ochilor părinţilor mei şi fără presiunea că ''vai, eu sunt posibila ta viitoare soţie''. Şi nu mi-a plăcut. Eu nu mă pot înţelege cu cineva căruia nu îi plac animalele. Când o să ajungi la tron, Dacă o să ajungi la tron, ce o să le faci? O să le omori? O să le dai afară din regat? Nu o să îţi permit! apoi, după ce zice, se uită şi la părinţii ei. Serena era de acord cu ea, dar ştia că Jimin nu e, aşa că mai bine nu se bagă deocamdată.
Dede- Admin
Pe cât de frumoasă și bună la suflet ești, pe atât ești de imatură. Crezi că le voi face ceva pisicilor și animalelor în general? Dude, ăstea sunt frustrări de copii mici. Oamenii mereu fac în viață compromisuri când ceva nu le place. Când nu îți place ceva, treci peste și gata. Te superi așa de tare doar că ți-am zis că urăsc pisicile. Dar ai văzut că le-am făcut ceva? Nu. Așa că în loc să mă jignești pentru că am o părere diferită ca a ta, mai bine ai sta jos și să mănânci. Ți se răcește mâncarea. spune Allan neafectat și se pune la masă să mănânce. Lui Jimin deja îi place atitudinea asta a lui. De a nu se lăsa pradă stresului și a fi calm în orice situație. Mănâncă și el în timp ce îi urmărește.
Nu i-ai făcut nimic pentru că nu e regatul tău. Dar dacă ar fii? şi se strâmbă la el, fiind încă în picioare. Am auzit de acea tentativă de a arunca pisicile mamei tale pe geam şi scăparea ta comportamentală. Nu am încredere în tine. apoi tuşeşte intenţionat. Credeai că Stella s-a nimerit la locul potrivit în momentul potrivit? Totul a fost un test şi l-ai picat! şi pleacă de la masă fără alte adăugări. Serena face semn servitoarei să ia farfuria ei să i-o ducă în cameră, că trebuia să mănânce..
Dede- Admin
Gizăs.Aia s-a întâmplat de mult. Am trecut peste. spune normal.După se Jimin strigă tare încât să o audă Bella. De nu treci și tu peste ca el,pierzi tronul.E al 10-lea prinț pe care îl refuzi și mi-a ajuns . spune clar și răspicat.
Doamne.. Las-o! zice şi Serena supărată, tresărind când strigă el. Dracu te-a pus să vii la regatul ăsta.. zice încet către Allan. Nu îi plăcea să existe certuri în familie. Bella se opreşte pe hol şi strigă şi ea O să fiu o regină independentă! Aşa a fost şi regina Zaphine din Vest şi i-a mers foarte bine! Şi dacă nu îţi place, îl laşi pe fratele meu la tron. apoi continuă drumul către camera ei.
Dede- Admin
Allan e cel mai chill dintre toți . El doar mânca. Vă iubesc pe amândoi. Dar sunteți niște slabi. M-am chinuit extrem de mult să iau regatul ăsta și voi așa mă răsplătiți? Ori e cum vreau eu, ori nu aveți drept la tron. spune nervos. Dar Allan termină de mâncat, se șterge și oprește toată lumea cu umbrele lui. Rege Jimin. Știu că sunteți supărat, dar nu trebuie să țipați la fica dumneavoastră. îi zice calm. Iar tu, Bella, dacă promit că nu fac nimic pisicilor, chiar dacă nu le sufăr, oprim cearta asta? Adică dracu. Suntem așa zise persoane superioare, regalitatea, pula mea. Și facem scandal pentru niște mâțe? Hai să ne revenim odată, dracu. spune el la fel de calm.
Uite-te şi tu cum vorbeşte, Papa! El e de la categoria noastră? Nu ne potrivim deloc şi eu nu vreau să mă căsătoresc forţat. Îl laşi pe fratele meu la tron şi gata. Serena îşi dă ochii peste cap şi se eliberează de umbră cu lumina. Dar pe ceilalţi doi îi lasă prinşi. Te-ai chinuit singur şi am uitat eu? Mai ştii cine te-a salvat de la moarte când nu voia Izaya să te lase de nici o culoare? Nu mai ştii. Te-a orbit tronul, dragule, dacă ai ajuns să îmi spui şi mie că nu mai am dreptul la el dacă nu te ascult. şi se teleportează de acolo cu scârbă. Bella îşi imită mama şi acoperă umbra lui cu lumină până se eliberează. Merită needucatul ăsta pentru mine şi mama? îl întreabă pe tatăl ei, supărată că Serena a plecat la naiba în praznic.
Dede- Admin
Hai mai lasă-mă. Că și eu mai am scăpări dinăstea. De fapt, faceți cum vreți. Nu mă mai interesează. M-ai dezamăgit. Având în vedere că sunt nemuritor, nu mai pupă nimeni tronul și vă dezmoștenesc pe toți. Gata. Așa poate vă mai maturizați și voi și o să vă comportați ca atare. și se teleportează și el la dracu în praznic. Iar Allan se simțea prost. Se vede că suntem rude. Toată lumea le place să exagereze . și își dă facepalm. Având în vedere că nu îți vei schimba decizia, cred că te las. și ridică din umeri. Se gândea să le zică părinților....
Pleacă din regat! zice hotărâtă şi întinde mâna către uşă. Până să fie dezmoştenită trebuiau făcute nişte acte, aşa că încă avea autoritate. Ai distrus familia asta! şi parcă îi dau lacrimile, dar le abţine bine. Unde avea să stea cu mama ei de acum încolo oare?
Dede- Admin
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100