Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Allan se plimba pe hol cât se îndrepta spre camera lui. Îi aude pe bruneți și trage cu ochiul. E poker face. Serios? Eu îmi pierd iubirea și tot chef de mâțe au?
Iar ambele pisici oftează resemnate.
Iar ambele pisici oftează resemnate.
Aşa! spune serioasă şi îi lasă jos pe amândoi. Mă duc să fac o hartă cu imperiile din jur şi moştenitorii lor. Tu rămâi să ai grijă de pisoi şi tu, Izaya, vi să mă ajuţi. continuă pe acelaşi ton apoi se ridică din pat.
Dede- Admin
Amândouă pisicile coboară jos. Pisica se duce la pisoi să aibă grijă de ei. Iar Izaya revine la forma normală. Allan deja eram cam resemnat și pleacă în camera lui. Dar cum Hans știe cum e să fi în depresie, se duce în camera lui cu dulciurile lui preferate. Yo Allan. Nu sunt Aurora , dar măcar o să încerc să îți țin de urât. și chicotește. Ști ce urăsc la tine? Ești prea cu bun simț. și se uită urât. Norocul tău e că mi-e foame. și ia dulciurile să le mănânce.
Aurora era deja plictisită în celălalt castel. Până acum a stat doar cu fraţii ei şi acum nu ştia ce poate face singură. Se duce în baie să se spele şi se cufundă în gânduri.
- Spoiler:
Dede- Admin
Dar spre deosebire de Allan, Hans știe să comunice mental. Măcar chestia asta a învățat. Vrei să te ajut să vorbești cu Aurora? Din ce ma învățat tati, pot comunica la distanță prin conexiunea minții.... îi zice normal. DA! Dar cum vei face asta? întreabă curios. Ai ceva de-al ei? Așa o pot mai găsi mai ușor. îi spune normal. Și cum Allan e mai pervers. Se gândea la chiloței. Dar nu, e ceva intim. Dar avea o mică șuviță de păr . Bun. Acum pune palma pe umărul meu. Vei simți ceva când se face conexiunea și vei putea vorbi cu ea. iar Hans face vraja. Allan tresare ușor . Aurora, mă auzi? Sunt eu, Allan.
Rozalia tresare şi ridică repede capul de pe cadă. A-Allan?! întreabă şi ea în gând, mirată. Nu prea pricepea ce se întâmplă şi se uită în jur, că poate o fi cumva acolo..
Dede- Admin
Da, sunt eu. Folosește Hans o vrajă ca să putem vorbi prin gând de la depărtare. Ce faci? Ești bine? o întreba brunetul ușor panicat și îngrijorat.
Rozalia nu mai poate de fericire şi oficial îl adoră pe Hans. Sunt bine. Mama mi-a pus nişte reguli stricte, dar în rest sunt bine. Tu? întreabă şi ea emoţionată.
Dede- Admin
Sunt în regulă. Ma luat tata atunci când am leșinat și ma dus la doctor. Ce reguli ți-a dat? o întreba curios.
Păi..Nu pot să trimit scrisori, unde merg, merg cu un paznic, am antrenamente la ore fixe şi lecţii de cum să fiu regină. apoi îşi cufundă tot corpul în apa caldă şi stă acolo cuminte pe spate.
Dede- Admin
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100