Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi asta, dacă te plac pe bune sau nu, şi dacă noi doi chiar am putea fi împreună.. apoi se dă un pas în spate, mai timidă. El părea însă să nu reacţioneze cumva şi o cam descuraja. O făcea să creadă că nu simţea nimic şi voia doar tronul.
Dede- Admin
Iar el se pune față în față cu ea. Eu ți-am zis că te plac.Doar tu decizi dacă vrei să fim împreună sau nu.. îi spune în timp ce îi mângâie ușor chipul cu palma,zâmbind cald .
Până la urmă Bella trage aer în piept şi se uită în ochii lui, zicând hotărâtă. Vreau! Dar trebuie să o luăm pas cu pas..
Dede- Admin
Am zis eu că vreau să mă grăbesc? o întreabă în glumă. Deci nu mai plec și rămân cu tine,da? o întreba serios.
Fata apleacă capul şi dă din el aprobator. Se simţea de parcă mai mult ea îl ruga pe el să rămână, de parcă depindea de el, deşi nu era chiar aşa.. Doar avea ea un sentiment cum că se poate să merite încercarea lor, sentiment pe care nu l-a mai avut cu vreun alt pretendent.
Dede- Admin
Păi Allan nu a venit să se roage de ea dacă îl vrea sau nu.Ci să se cunoască și să vrea amândoi o relație.Acum că vrea și ea,va încerca să fie mai apropriat de ea decât până acum. Părinți tăi știu? și o ia de mână.
Nu... Nici măcar eu nu ştiam acum o oră. zice şi ridică privirea la el, dar îl strânge de mână.
Dede- Admin
Atunci o să le spunem.Asta când te vei simții pregătită. și se întinde. După se uită la ea. Te-ai mai sărutat până acum? o întreba mai senzual,ca să o tachineze puțin.
Hă? şi roşeşte toată, dându-se iar un pas în spate. N-Nu...Normal că nu. Am abia 13 ani. Şi da, Bella era mai mică decât Allan pentru că atunci când s-au bătut Izaya cu Jimin, Shirley îl avea în burtă pe Allan de vreo 4 luni aproximativ + încă 9 până să o facă şi Serena pe Bella + până a rămas însărcinată... era cu un an şi ceva, chiar, dar să zicem că băiatul avea 14 ani jumate şi ea abia făcuse 13.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100