Kanie Mansion
2 posters
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Jimin ajunge în bucătărie și o sărută pe Serena scurt pe buze . Bună dimineața. îi spune zâmbind ușor și se pune pe scaunul lui.
Acum era clar că l-a împăcat, deci se simte mult mai bine. Bună dimineaţa, dragă. şi accentuează ultimul cuvânt. Trebuie să se reobişnuiască şi el să o alinte iar, helău.
Dede- Admin
Ce faci pisicuța mea?Mai poți sta trează după noaptea de ieri? și o alintă ,că așa e frumos.
Spre norocul meu, sunt vampir şi încă pot. apoi se uită la el mai încrezătoare şi mândră, aşa. Dacă nu eram, nu mă mai ridicam din pat o săptămână, cred. şi chicoteşte.
Dede- Admin
Normal! răspunde încrezătoare. Şi acum că tu nu mai eşti îmbufnat, este momentul perfect! apoi ridică din umeri şi face pe inocenta. Dar mai ia şi să mănânce, că doar d-aia sunt la masă.
Dede- Admin
Cum ea începuse înainte, termină şi se ridică de la masă. Mâine cred că merg la o vrăjitoare să văd dacă am rămas. apoi se duce în spatele blondului, îşi pune palmele pe umerii lui şi îl masează uşor.
Dede- Admin
Având în vedere că eu sunt viril... Cred că rămâi. Totuși, mă întreb cu câți.... spune după ce înghite porția. Iar după un timp termină tot. Că da, se gândea că poate o să iasă iar gemeni.
Pot să fie câţi vor. Nu mă supăr. apoi îl sărută pe obraz şi zâmbeşte. Am visat acum două seri că aveam 8 copilaşi blonzi şi energici. Toţi alergau prin grădină iar noi ne uitam bucuroşi la ei. şi o dă în melancolie. Parcă mai mergea o sarcină după asta.
Dede- Admin
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100