Kanie Mansion
2 posters
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. și o ia de mână și o alintă. Te iubesc. Și cât timp blonzi se alintau.Hans continuă să spioneze.Că tare curios mai era.
Şi eu te iubesc. zice Bella apoi îl sărută lung pe buze. Până la urmă, Aurora se plictiseşte şi le cere celor doi să aducă nişte şampanie ei şi mamei sale şi aşa pleacă iar ea căşună pe Zaphine. Mai de vârsta mea chiar nu ai găsit şi tu?! Eu nu vreau babalâci pedofili! Zaphine îşi dă ochii peste cap. Speram să te bucuri, dar dacă eşti nerecunoascătoare.. Oricum nu e după tine. Ori unul, ori altul. Ei sunt cei mai buni. Şi când eşti într-o mulţime de oameni, vorbeşti mai încet dacă e ceva între noi două. Aurora se supără şi nu poate decât să se gândească la Allan. Allan era mult mai bun ca ei doi, dar tu ai avut alte pretenţii.. Eu nu îi accept şi punct! apoi pleacă de acolo grăbită într-o cameră goală.
Dede- Admin
Iar Hans apare ca de nicăieri. Am auzit de situația lui Allan și că nu se mai poate căsătorii cu altcineva. Dar ce ar avea dacă Aurora ar lua un băiat de vârsta ei? întreba și el normal. Nu autoritar și tare ca Allan. Voia să rezolve problema asta. Îl durea să o vadă pe Aurora cum e aprope mereu în depresie din cauza asta. Mereu încerca să rezolve cum poate. Dar fără acceptul lui Zaphine, e cam degeaba...
Asta i-am zis şi eu! spune tare şi se încruntă la mama ei. Şi dacă Allan ar mai putea să mai ia o altă regină, nu aş vrea să îl împart cu aia. Acum era şi ea răutăcioasă. Zaphine se supără şi le face semn să plece. Nu stau să vă dau vouă explicaţii. Duce-ţi-vă în ale voastre.
Dede- Admin
De patru ani tot aud povestea asta cu cine să o ia pe Aurora. Mă doare să o văd cât de mult o afectează pe ea așa ceva....Dacă cauți un prinț moștenitor și bogat, de ce nu aș fi eu acela? Sunt de vârsta ei. Și mult mai educat ca Allan... Între noi fie vorba. propune Hans ideea de a lua el pe Aurora. Nu era chiar îndrăgostit după ea ca Allan. Dar era cam singura prințesă pe care o place și vrea să o ajute.
Şi amândouă rămân mirate. Hans să aibă curajul să zică aşa ceva? Cee? apoi îl priveşte cu ochii mari. Şi eşti sigur că o vrei, fiule? apoi ridică o sprânceană. Unul dintre motivele pentru care nu l-am acceptat pe Allan a fost faptul că era fratele ei. Aşa eşti şi tu.
Dede- Admin
Eh. Și părinți mei sunt frați de tată. Așa că din punct de vedere legal, nu văd care e problema. îi explică calm , serios și o privește în ochi. Se gândea că dacă o ia el pe Aurora, va termina toate problemele.
Zaphine dă negativ din cap. Nu. Nu am de ce să te accept. Plecaţi acum. Aurora oftează şi se uită în jos descurajată.
Dede- Admin
Poate că nu am puterea lui Allan. Dar tot pot să bat majoritatea prinților pe care vrei să îi dai. Frumos? Sunt. Educat? Sunt. Puternic? Sunt. Ce vrei mai mult? Dar te las să te mai gândești. Vezi ce îi poți oferi mai bun . Dar regat mai mare decât al meu e cel al lui Allan. Așa că nu prea ai ce să alegi. și ridică din umeri. După pleacă cu Aurora de acolo. O lasă pe Zaphine să se mai gândească.
Zaphinei nu îi pasă şi merge la cei doi pretendenţi aleşi de ea, luând un pahar cu şampanie. Aurora pleacă cu Hans într-o cameră ca să se mai liniştească. E frumos din partea ta, dar asta e problema mea.. Tu trebuie să găseşti o fată pe care să o placi cu adevărat. apoi se aşează obosită în pat. Nu aşa îşi imaginase ziua asta.
Dede- Admin
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100