Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da bă, trebuie notată în calendar. Iar Hans se ridică în picioare. E satisfăcut că Allan ia mulțumit. Dar nu vrea să arate asta. Oftează scurt și se ridică în picioare. Se scuză și pleacă din cameră spre bibliotecă. Să găsească cartea cu tehnici. Ca să nu stea el să îi detalieze mult lui Allan. Iar Allan se simțea mai fericit. Mă bucur că mai pot vorbi cu tine, Aurora. îi zice pe un ton mai drăgăstos.
Şi eu mă bucur. Îmi părea chiar rău că mama nu m-a lăsat să îmi iau rămas bun de la tine şi când te-am văzut şi dimineaţă... Dar ce ai păţit? Cum ai ajuns înapoi la castel? Te simţi mai bine acum? şi face ea pe îngrijorata de data asta, cât ia hainele pe ea.
Dede- Admin
În mare parte da... Puterile moștenite de la tata se bazează în mare parte pe emoții. Mi-am evoluat puterile din cauză că credeam că te-am pierdut...Că e doar vina mea... Și am încercat ultima oară să opresc căruța aia. Dar am eșuat și am obosit din cauza asta și a stresului... îi explica ei cât mai simplu.
Mă bucur că eşti bine. şi oftează scurt. Te-a găsit cineva sau cum? apoi merge în oglindă să îşi aranjeze părul.
Dede- Admin
Ma găsit tata când patrula dimineață și ma dus la doctor. Era și mama acolo. Le-am spus tot... și oftează. După se întinde pe pat.
Offf. Şi te-au certat şi ei? întreabă mai demoralizată. Dacă nici ei nu sunt de acord, nu avem nici o şansă..
Dede- Admin
Neah. Având în vedere că sunt cam ca noi. Au același tată, dar mame diferite. Nu au nimic împotrivă. și ridică din umeri.
Da? Nu ştiam.. E bine atunci. şi mai prinde curaj. Îşi pieptănă părul apoi se plictiseşte.
Dede- Admin
Eu mă car la antrenamente. Să mă anunți dacă e ceva. și apoi se duce la Hans și pune conversația într-un fel pe stand by. Adică să se audă doar când vor ei gen. Dar fără muzica aia enervantă de la pian. Așa că îl ia pe Hans, merge afară și îl ascultă pt a învăța vrăjile.
Aurora pleacă şi ea la antrenamentele ei, deşi nu îi conveneau, mai ales că le făcea singură. Dar asta e..
Dede- Admin
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100