Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 10 of 100 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 10 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Jul 03, 2016 7:50 pm

Se va obișnui la un moment dat... Hans îi predă lui Allan tehnicile pe o rază scurtă. Dar cum Allan era talentatul familiei când vine vorba de asta. Le învață foarte repede. Mai ales că are Sharinganul activat și poate copia aproape orice tehnică. Așa că încearcă ceva mai mare. Gen înafara cetății.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 03, 2016 8:22 pm

Shirley termină de făcut cu Izaya harta cu toate regatele din jur şi moştenitorii lor, pentru că exista un recensământ pe care toţi regii îl primeau anual şi puteau apela la el ca să vadă ce fii are fiecare rege. Regatul celor doi blonzi Serena şi Jimin (al căror nume nu îl ştiu) avea o fată şi un băiat, gemeni, de 14 ani amândoi. Ei între timp îşi mai măriseră regatul şi capitala, adică castelul principal, era acum mai departe, după un deşert, la 5 zile de mers călare. Mai era un regat mai apropiat, după un lanţ de munţi, la doar 3 zile călare unde erau 4 fete, de 16 ani şi doi gemeni, fată-băiat de 17. Şi majoritatea aveau băieţii cei care erau cei mai mari, unde era clar cine ajunge pe tron. Nu pot să cred că fiul nostru are de ales între regatul verişorului tău şi cel sărac...Îţi dai seama pe cine alege, nu? apoi se bosumflă. Nu ştia dacă o să-i convingă lui Izaya că o să fie iar în legătură cu Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 03, 2016 8:58 pm

Mda. Nu știu pe cine ar alege. Allan e așa de imprevizibil încât nu poți fi niciodată sigur de ceva. și oftează. Între timp,Allan învață pe deplin ambele tehnici. Ca să funcționeze, trebuie un obiect al persoanei respective ca să ajungi la el dacă e vorba de distanțe mari. Acum nu îi va fi greu să se ducă la Aurora când vrea să iasă cu ea pe ascuns. Așa . Acuma sper să ai grijă de Aurora . Te-am ajutat cu tot ce știu. îi spune Hans calm și se întinde pe iabră. Da,da, mersi. Se pare că ești și tu util. Dacă vreodată vei vrea să nu mai fi așa slab și să evoluezi ca mine, te pot ajuta să îți trezești puterile. Că dacă vei fi slab, îți voi lua tronul. îi spune brunetul serios . Pe un ton prietenos-amenințător ( nu știu cum vine asta, dar cam așa a sunat)
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 03, 2016 9:00 pm

Mă rog.. Putem vorbii cu el şi îl lăsăm să aleagă pe cine vrea. apoi se întinde obosită. Îi era cam foame şi se întreba ce fac copii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 03, 2016 9:10 pm

Iar Izaya se uita la geam și îi vede pe cei doi bruneți lenevind pe iarbă după antrenament. Că acolo se antrenau. Ce drăguț. Se pare că cei doi frați lenevesc împreună la soare. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 03, 2016 10:02 pm

Shirley merge şi ea lângă el şi se uită pe geam. Mă miră că Allan îl agrează pe Hans... apoi face o pauză şi revine. Poate că ştie că doar el i-a rămas acum că Aurora nu mai e.. şi chit că are o tentă de gay, asta e.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 03, 2016 10:12 pm

Doar că nu îl mai bate nu înseamnă că e tentă de gay. Dracu. Dar da, doar el ia rămas de când a plecat rozalia și mnah. Să nu se plictisească. Meh, nu prea par prieteni. Că sunt la ceva distanță. Probabil nu au ce face. Mergem la ei?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 03, 2016 10:27 pm

Dar Shirley e fană gay, cum este şi scriitoarea şi nu vrea să îi deranjeze aşa că dă negativ din cap. Îmi plac aşa cum sunt. Îi mai lăsăm.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 03, 2016 10:35 pm

Iar brunetul se reface motan. Că nu mai are treabă. Se bagă la ea în decolteu. Că da, se plictisește și el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 03, 2016 10:53 pm

Bruneta nu rezistă pisicii şi începe să o mângâie liniştită, ieşind din cameră. Trebuia să meargă la pisica ei adevărată să vadă dacă se descurcă cu puişorii şi eventual să aducă nişte lapte pentru ei aşa că merge în bucătărie, ia două sticluţe şi înapoi în camera ei. Hei, mă gândeam că le-o fi foame. îi zice pisicii şi se pune pe pat lângă ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 100 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case