Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 90 of 100 Previous  1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 90 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 10:26 pm

N-am avut eu răbdare? o întreba încet și o mângâie. Că e în stare să îi ia toată tristețea pentru binele ei. Allan o ține de mână și se uită după ai lui. Hai că i-am văzut. spune sigur pe el și merge până ajung amândoi la ei. Mama, Papa, vă prezint pe logodnica mea, Bella Lannister. le zice politicos. Deși e încă supărat pe ei, trebuia să facă așa.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 10:35 pm

Fata face politicos o plecăciune. Mă bucur mult să vă cunosc, alteţe. Shirley îi zâmbeşte fetei. Shirley Targaryan. se prezintă scurt, fără alte adăugări. Fata părea drăguţă din punctul ei de vedere, dar nu ştia ce să zică exact de asta. Încă îi părea rău că fiul ei nu mai e brunet şi e blond, ca ăia..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 10:42 pm

Izaya Targaryan. Îmi pare bine să te cunosc. îi zice politicos și dă scurt mâna cu ea. Și cum se gândea că mama trebuie să își cunoască bine nora, îl ia pe Allan de lângă el. Eu cu Allan mergem să luăm ceva de băut. Nu o să stăm mult. le zice scurt și pleacă cu băiatul . Îl bate scurt pe spate. Mneh. Scuze că te-am supărat. Doar că eu și mama ta avem un conflic cu ăia de mai mult timp. Hai să bem ceva. și se duce cu el la bar. Pt moment, iau niște vin. Iar Allan începe să îi povestească tatălui toate întâmplările care le-a făcut în regatul blonzilor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 11:01 pm

Shirley o invită pe fetiţă la o masă ca să discute şi ele despre de-ale lor. Bella începe să îi povestească cum s-au cunoscut şi cum au ajuns să fie împreună. Femeia e foarte atentă şi câteodată cere mai multe detalii, pentru că nu prea avea încredere în familia aia de când Serena era în stare să îl omoare pe Hans pentru Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 11:15 pm

Cam ceva de genul era și Izaya. Folosea puterea ochilor lui ca să îl pună pe Allan să zică tot. Să nu ascundă nimic. Din ce asculta de la băiat, Bella era diferită față de părinții ei. În sensul că ea nu e în stare să rănească pe nimeni de bună voie. Dar de apărat, da. Totuși, îl amuză părțile când Allan îi zice că s-a certat rău cu Bella din cauza mâțelor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 11:21 pm

Pe la aia ajunge şi Bella. Am fost aproape să nu fim împreună pentru că nu îi plac pisicile... şi aici are mici restrângeri. Cum aşa? Le priveşte urât şi nu le vrea în apropierea lui. Cum să accept de soţ pe unul ca el când eu am un mini-oraş al pisicilor în regat? la care bruneta măreşte ochii. Mini oraş al pisicilor? Bella acum e mai încrezătoare. Da..Sunt foarte multe pe străzi aşa că le-am făcut căsuţe pe o alee mai nepopulată, între case şi merg zilnic să le hrănesc. Lui Shirley deja îi sclipesc ochii. Bun venit în familie! şi o ia pe fetiţă de mâini, încrezătoare. Cine iubeşte pisicile, este bine venit aici! Şi ea observase că Bella nu e ca părinţii ei şi spera să nu se înşele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 11:26 pm

Iar după lunga poveste despre ce era să îi facă Jimin și restul, îi zice. Cred că ți-ai ales o soție bună pentru tine. Deși nu îmi place că ești blond, pot să trec cu vederea dacă nu vei ajunge ca ăia. și dă noroc cu el. După comandă la bar cele mai tari băuturi în cinstea băiatului.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 11:37 pm

Până la urmă Bella se bucură că este acceptată în familie. Înafară de gelozia ei pe faptul că Allan şi-a pierdut virginitatea cu Aurora şi frica de a nu face iar ceva cu ea, nu avea nici o altă treabă. Păcat că Aurora chiar nu o plăcea şi voia să dispară ca să fie cu Allan.. Dar acum deocamdată stătea liniştită în braţele lui Hans pentru că avea nevoie de afecţiunea bărbătească..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 11:40 pm

Iar Hans continua să o țină în brațe și să o alinte. Că știa foarte bine că are nevoie de așa ceva. Allan cu Izaya revin la fete, dar de data asta cu mai multă voie bună. După îi zice lui Shirley la ureche: Se pare că el s-a făcut vampir mai mult din obligație. Dacă rămânea om, nu putea să facă copilași cu Bella. și o ia de mână.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 11:57 pm

Păcat că până atunci nu era inventată vopseaua de păr, că la aia apela prima oară Shirley pentru fiul ei. Când aude aia, ridică din umeri şi le zice să se aşeze şi ei. Bella stătea liniştită la masă. Până la urmă Aurora simte că aproape adoarme şi ca să nu se întâmple asta, se ridică din pat. Se întinde în aer câteva momente apoi se uită la Hans. Hai să mergem înapoi...Poate o fi ceva interesant.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 90 of 100 Previous  1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case