Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 95 of 100 Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 95 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Jul 16, 2016 4:50 pm

Și Allan vede cum se dau ăia la ea, dar ea nu pare deloc afectată. Blondul credea că Aurora îi refuză doar din cauza lui și da. Se credea ,, stăpân” pe ea. În sensul că doar el o are.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 16, 2016 5:06 pm

Are dreptul să aibă speranţe.. Aurora se plictiseşte de ei şi o vede pe mama ei aşa că pleacă repede acolo. Îl aleg pe Hans! spune hotărâtă, dar nu prea tare să audă toată lumea. Cei doi pretendenţi însă rămân cu gura căscată şi încep să se zvârcolească pe acolo cu ''nu, nu se poate, eu trebuia'', dar cele două nici nu le mai acordă atenţie. Zaphine era revoltată. Degeaba îl alegi, e fratele tău, nu îţi permit. apoi pune mâinile în şold. Îmi pare rău, dar sunt deja a lui. şi îşi pune frumuşel o palmă mai jos de burtă, de unde toţi trei pricep despre ce era vorba. Prinţii încep să înjure şi pleacă de acolo, zicând că nu o vor dacă nu mai e virgină. Zaphine se supără tare pe ea şi o plezneşte. Netoato! Te-am ţinut atâta timp protejată ca să faci prostia asta? N-ai idee câte ai pierdut! iar Aurora se încruntă la ea. Dacă nu vrei să accepţi că eu îmi aleg pretendentul, o să ţi-l bag pe gât forţat! şi pleacă supărată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 16, 2016 5:13 pm

Iar Hans dormea liniștit ca un motan.Că seamănă cu Shirley și ea e mai pisicioasă și da.Allan vede cele întâmplate, dar nu aude nimic.Așa că se scuză și pleacă după rozalie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 16, 2016 5:29 pm

Aurora pleacă iar din sală şi merge în baie. Seara asta nu trebuia să fie sub nici o formă aşa... îşi zice cu ciudă în vorbe şi se uită în oglindă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 16, 2016 5:35 pm

Iar Allan intră în baie după ea. Am văzut că te-ai certat cu mama ta și tipii ăia au plecat nervoși. S-a întâmplat ceva? și o întreba curios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 16, 2016 5:45 pm

Sunt supăraţi că nu i-am ales pe ei şi mama că nu respect ce zice ea. apoi îşi dă ochii peste cap şi se întoarce către el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 16, 2016 5:47 pm

Iar el zâmbește și se aproprie de ea. Ajunge față în față. Aww. Ce drăguț de partea că o refuzi pentru mine. spune blondul încrezător și o sărută suav pe gât.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 16, 2016 6:10 pm

Aurora se strâmbă şi îl împinge de pe ea imediat. Nu îi plăcea că se laudă atât. De fapt, o cam mira că era aşa de lăudăros. Pe aproape. O refuz pentru Hans. O să mă căsătoresc cu el. îi zice frumos şi îl priveşte în ochi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 16, 2016 6:20 pm

CE?!?!?!?! strigă tare de furie. CUM POȚI SĂ ÎMI FACI ASTA? și țipă la ea, mai că era să o bată. Se uită la ea urât cu pumnul ridicat. CUM POȚI SĂ FACI ASTA CU ĂLA? și când dă cu pumnul, dă pe lângă ea. Dar tot furios e. Nu-mi vine să cred.... și lasă capul aproape de umărul ei, cu fața în jos.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 16, 2016 6:32 pm

Rozalia se sperie foarte tare de la cât de furios era şi de la cum a dat în perete. Respiră mai repede până se linişteşte apoi capătă şi ea tupeu şi îi zice direct Cât timp tu erai în căutare de pizde încoronate, eu plângeam toată ziua! Și știi cine a încercat să mă facă să mă simt mai bine? El, nu tu! Tu ai mers după altele în loc să stai să lupţi pentru mine. Şi acum, după atâţia ani, vii să îmi zici fără nici o remuşcare că o iubeşti pe aia. Ştii cât m-a durut să aud ? apoi îi dau lacrimile. Am făcut-o cu Hans şi nu mai e cale de întoarcere. Lui îi pasă!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 95 of 100 Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case