Kanie Mansion
2 posters
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Hans se pune lângă ea și o scoate. A cam obosit că mnah. E prima oară și nu e foarte rezistent. Cel puțin nu acuma. A fost...Intens. și o privește pe rozalie zâmbind. Că da, s-a pus lângă ea.
Ai dreptate... zice şi ea oftând lung apoi îşi apropie picioruşele unul de celălalt.
Dede- Admin
Iar el ia o ia în brațe. Scuze dacă nu te-am făcut să te simți bine ca cu Allan. Dar am dat to ce am putut. îi spune încet. Credea că cu blondul ea se simte mai bine și mnah. Că o fac de mai mult timp. Pt el e prima oară.
Fata chicoteşte şi se uită la el cu drag apoi îl sărută scurt pe buze. Nu trebuie să te compari cu Allan. Ai fost perfect. apoi se pune cu capul la gâtul lui. Îi plăcea foarte mult că e mereu atent şi protectiv. Acum că era şi bun la pat...era şi mai tare.
Dede- Admin
Iar sexul ăsta la făcut pe Hans să îi fie și somn, nu doar să fie obosit. Așa că momentan închide ochi și o ține bine în brațele lui. Da chiar, Zaphine nu o mai caută pe Aurora? Că pretendenții ei nu au plecat încă.
Da prea mult vrei tu să o prindă Zaphine cu diferiţi băieţi, pula mea. Nu, nu o caută că ştie că e supărată. Na. Aurora stătea în braţele băiatului dar nu îi era somn. Voia să adoarmă el ca apoi să plece.
Dede- Admin
Iar Hans adoarme în cele din urmă, na. Blonzii stau cu bruneți și acțiunea e normală ca până acum.
Cum adoarme, Aurora se strecoară pe sub braţul lui şi se dă jos din pat. Se îmbracă la loc în hainele ei de dinainte, îşi prinde părul şi iese cu grijă din cameră. Apoi merge înapoi în sala cea mare şi se uită împrejur. O căuta pe mama ei.
Dede- Admin
Allan se întreba totuși pe unde sunt Hans și Aurora. Că lipsesc de ceva vreme. Nu bănuia că au făcut ăia doi ceva. Doar că e ciudat să nu îi vadă. Așa că se uită uită ei.
Aurora se plimbă pe acolo şi dă de cei doi pretendenţi, dar nu de mama ei. Ei merg repede lângă ea şi încep să îi facă avansuri, să o complimenteze şi toate porcăriile, că acum îşi permiteau că nu mai e Zaphine. Dar pe ea nu o interesa. Stai să afle numai..
Dede- Admin
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100