Kanie Mansion
2 posters
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Blondul e mirat.Dar nu îl deranjează. Tot gaură e și acolo.O penetrează în anus și începe să o călărească bine de tot.
Clar, nu era cât a lui Hans. Dar totuşi e Allan, e cel pe care îl iubeşte de la 14 ani şi cu care a tot făcut-o aşa că nu îl judecă după aspectul ăla. Începe să geamă şi ţine capul aplecat.
Dede- Admin
Și cum au stiluri diferite.Allan o lovește cu palma la fund și dă mai tare în ea.Spre deosebire de Hans care mai mult o alintă la sex,Allan o rănește .
Se pare că în trei ani de zile Allan îşi schimbase stilul şi era dur cu ea, ceea ce ei nu îi plăcea. Adică tocmai venise dintr-o partidă drăgălaşă cu Hans la o pardină animalică cu Allan? I-ar fi zis asta, dar nu prea ştia cum..
Dede- Admin
Foarte dur nu.Dar o lovea . E obișnuit de la Bella și ea nu prea s-a plâns de asta.O trage de păr și o bagă pe toată
Ei, aici i s-a umplut paharul. Îi dă peste mână şi îşi ''ia părul înapoi''. Dacă mă mai loveşti o dată, am plecat. îi zice direct şi mai îndreaptă spatele. Deja nu îi mai plăcea, parcă continuarea avea să fie aşa, din obligaţie, doar ca să îşi dea el drumul..
Dede- Admin
OK. îi răspunde scurt .Nici el nu mai are plăcerea de dinainte... Dar mărește pt ultima oară ritmul ca să dea drumul mai repede.
Adevărul e că îi părea rău că i-a zis aia, dar parcă mai rău îi părea de corpul ei bătut de mâna lui...Tocmai de mâna lui. Ei nu îi plăcea sexul brutal. Acum doar stătea acolo şi aştepta să termine.
Dede- Admin
Eh,trebuia să fie mai gentil.Asta e. După un timp îi venea să dea drumul.O să îmi dau drumul..
Nici nu mai ştia de ce îi zice, că asta oricum aşteptau amândoi. Dar dă şi ea aprobativ din cap şi aşteaptă gemând.
Dede- Admin
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100