Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
La acelaşi lucru se gândeşte şi Cecilia, dar nu îi pasă. Mulţumim la fel, Papa. Shirley se aşează şi primeşte porţia ei de la bucătar, începând să mănânce.
Dede- Admin
El a mâncat în camera lui. Dar ca să nu strice imaginea, își face două sandwich-uri cu miere. Ca desert. Se uita la Shirley și aștepta să le dea ea vestea. Că doar așa e frumos, nu? Akame se gândea dacă să îl întrebe pe tatăl ei de ce e așa bine dispus. Dar nu voia să îi strice dispoziția, așa că se abține. După un timp termină de mâncat.
Shirley bagă în ea şi la bucătărie, că doar acum trebuie să se asigure că e totul ok pentru creşterea bebeluşului ei. Dar ca să îşi ia de pe cap o treabă, face o pauză din mâncat şi tuşeşte. Fetelor, am o veste mare.. Sunt însărcinată! iar pentru un moment Cecilia nu ştie cum să reacţioneze. Măreşte ochii la ea apoi se uită la Akame cu un zâmbet mare. Mama lor nu mai fusese însărcinată de vreo 19-20 de ani.. îţi dai seama. O SĂ AVEM UN FRĂŢIOR SAU O SURIOASĂ!
Dede- Admin
URAAA. SĂ VĂ TRĂIASCĂĂĂ! strigă în gura mare veselă și Akame. De cât timp ești? întreba așa curioasă. Că da. Deci din cauza asta e așa bine dispus Papa... Ce mă bucur!
De, ăă, ieri.. spune mai în râs, chicotind şi ea. Nu le-a ascuns asta, că na.
Dede- Admin
Deci asta făceați voi ieri dimineață. spune fata chicotind. Că da, ia prins. Izaya se încruntă la blondă, că e nesimțită.
Oricum îi văzuse, nu mai era nimic de mirare. Cecilia râde când vede faţa tatălui ei. Sper să ai o sarcină uşoară, mama. Iar după urarea asta, Shirley începe să se gândească deja că dacă ar fii doi băieţi, clar Allan s-ar bate cu Hans şi nu ar fii ok...
Dede- Admin
Deci va avea o sarcină grea.Că e rău Allan.Dar nu e bai,are familia alături. Ceva îmi spune că nu va fi ușor.. că da,se gândea și el la băieți.
Inca nu era clar ca aveau gemeni, dar cel mai probabil... Nu cobi, te rog. ii zice incercand sa fie calma. Avea sa fie iar insarcinata si asta e mereu ceva bine.
Dede- Admin
Bine,bine.Scuze. zice el repede . Eu aș vrea un frățior ca să mă pot juca cu el.Că dacă a plecat Mark... și oftează ,ia spus mai mult Ceciliei,că da.
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100