Kanie Mansion
2 posters
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oricât de mult se poate. şi deja are un zâmbet malefic. Dragule, ai plecat aşa de capul tău de acasă? I-ai zis Bellei măcar? îl întreabă pe băiat şi rupe îmbrăţişarea.
Dede- Admin
I-am zis lui Bella că vreau să călătoresc o perioadă singur prin lume. A spus doar să mă întorc în viață și să nu lipsesc pentru ea prea mult. și se uita la ei normal. Nici bine nu l-au vopsit că deja rădăcinile se fac înapoi blonde. Încet, dar sigur.
Mda, vedem noi. Încă nu ştiu cum funcţionează timpul ăsta. La noi trec câteva zile, la voi trec zeci de ani.. şi îşi dă ochii peste cap. Cecilia vine la ei, prefăcându-se doar că voia la baie şi că nu ştia că sunt acolo. Oh, pardon. zice scurt când deschide uşa şi îi vede acolo. Hm, îţi stă bine brunet. şi zâmbeşte către Allan. Dar, mamă, ai uitat să îi dai la rădăcini?
Dede- Admin
Eu am văzut tot și la dat și acolo... Eu nu îmbătrânesc și știu în ce timp să mă întorc. Dacă e, mă întorc în perioada când am plecat din lumea mea. Nu îți fă griji. îi spune normal. Și cum lui Akame îi plac pisicile, se joacă cu toate pe hol cu diferite jucării. Nu avea treabă.
Shirley se uită şi ea la părul băiatului. Ce dracu? E un blestem să n-ai părul brunet? De ce se face iar blond? şi se încruntă. Trebuie să-ţi fi făcut ăia ceva când dormeai sau nu ştiu.. Cecilia stă în uşă şi încearcă să nu râdă de mama ei care e iar supărată. Când o să fie jumătate blond jumătate negru o să fie amuzant rău.
Dede- Admin
O să arate ca un cântăreț de K-Pop. Că ăia au frizurile așa ciudate. spune Izaya râzând pe lângă Cecilia. Mnoh. Nu știu de ce. Poate o fi din cauza faptului că sunt vampir? spune el curios. Că deh, voia și el să fie înapoi brunet.
Papa, nu te lua de cântăreţii K-pop! Mie şi lui Akame ne plac! Am fost şi la un concert. zice mai tare bruneţica şi se strâmbă la el. Cred că da.. Mă rog, o să vedem ce se întâmplă mai departe cu el. şi Shirley iar e tristă. Fir-ar ei de blonzi cu blestemele lor.
Dede- Admin
Mneh . Bine. Îi putem lua o perucă. spune și Izaya iritat. Că doar nu suportă blonzi. La Akame mai înțelege, e vorba de personalitate și alegerea ei. Nu e impusă de cineva sau ceva ca la Allan.
Ah, da, sau aşa. şi ies şi ei din baie însfârşit. E bună ideea asta. Merg să caut pe net să văd dacă găsesc ceva ce se aseamănă cu părul lui. apoi pleacă mai voioasă.
Dede- Admin
Ok. spune Izaya normal și iese și el. Ăăă. Ce e aia o perucă? întreba băiatul curios. Dar se vedea după el că trebuie schimbat în niște haine normale...
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100