Kanie Mansion
2 posters
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Ea nu crede că a simţit-o şi continuă să se uite . Observă că nu era pe nici un canal interesant dar voia să vadă dacă a mai scos sex toys-uri din camera aia sau dacă a adus el ceva din evul mediu.. Credea că ascunde ceva şi voia să descopere.
Dede- Admin
Până la urmă băiatul se satură să fie privit ca o vază de muzeu , așa că teleportează fata fix în patul lui. Se pune peste ca să nu scape. Ești un stalker? o întreba puțin urâcios.
- Spoiler:
Bruneta se sperie şi tresare. Îl priveşte fix în ochi şi nu ştie ce să răspundă, ci doar înghite în sec. Ar fi fugit de acolo, că deja îi se făcuse pielea de găină..
Dede- Admin
Huh? De ce nu răspunzi? Ți-a mâncat pisica limba? spune în timp ce o tachinează puțin și se aproprie de ea încet.
Dar până la urmă era o femeie în toată firea aşa că îşi revine. Nu! Sunt bine. Şi nu sunt stalker. comentează şi ea urâcios, la fel ca el.
Dede- Admin
Păi... şi îi evită privirea. Voiam să te întreb când pleci. zice repede ca să scape.
Dede- Admin
Păi ai şi tu o familie acolo.. zice şi oftează lung, după reîntoarce privirea la el.
Dede- Admin
Nu rămân definitv aici. Mă întorc când am plecat. Ca părinții tăi din câte am înțeles. și o zice mai calm.
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100