Kanie Mansion
2 posters
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Asta e. Pisica noastră o să fie mai normală, Izaya. îi spune alintată, că aştepta să primească şi ea o pisică de ziua ei.
Dede- Admin
Să zicem. O să caut una care doarme tot timpul. spune el mai răutăcios. Și cum e să stați singuri?
Perfect! Cred că părinţii au şi renunţat la a ne mai căuta. Le pasă mult, după cum vezi. şi ridică din umeri, dar nu are nici o treabă, ba chiar îi convine.
Dede- Admin
La ce am auzit eu e că așteaptă să veniți voi înapoi. Că nu sunteți în stare să vă descurcați... comenta Jimin și ia pisica în brațe.
Aha. Las că văd ei! şi se înfurie de la asta. Ea era sigură că o să o ducă bine dacă îşi văd de serviciu şi sunt cuminţi. Serena merge să pregătească nişte omletă pentru ei, că sigur nimeni nu a mâncat nimic şi le era foame. Se mai destindea atmosfera aşa.
Dede- Admin
Well,izaya nu prea bagă în seamă pe moment. Așa cei 4 se duc să mănânce în bucătărie. Meh. Ce pot părinții să ne facă? comenta urâcios și el.
Să ne caute. Dar nu vor, n-auzi? Vor să mergem noi la ei rugându-i să ne ajute. Însă nu! Eu deja am învăţat să gătesc câte ceva de pe net şi am grijă de casă. spune mândră şi se aşează la masă lângă brunet. Serena îi priveşte zâmbind şi pune farfuriile cu omletă tuturor. Sper ca eu cu Jimin să fim la fel de fericiţi împreună.
Dede- Admin
Sunteți minori. De vor pot pune poliția după voi... spune blondul după ce se pune comod.
Însă nu vor! Vezi? Asta e şmecheria! continuă Shirley încrezătoare, şi îndreaptă furculiţa către Jimin. Tu nu mai privii partea negativă aici, că strici toată atmosfera.
Dede- Admin
Meh. Treaba voastră. și ridică din umeri. Se pune să mănânce și el ca restul Ăăă. Cum v-ați împăcat?
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100