Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Serena intră în maşină şi îşi pune centura. Nu vrea să o facă cu mine.. Am eu ceva? E ceva în neregulă la mine? şi începe cu dramatismele, uitându-se în jos.
Dede- Admin
Habar nu am. Nu sunt psiholog. De ce nu mai bine îl întrebi pe el? îi spune și începe să conducă mașina.
Tot zice că e prea devreme şi nu vrea să-mi ia asta. apoi oftează lung. Cum l-aş putea convinge?
Dede- Admin
Aș fi zis alcool dar din cauza asta v-ați certat... și oftează lung. Habar n-am. Discută cu el despre ce vrea. Ori să îl droghezi. și ridică din umeri.
Ei, da. Cine ştie cum mai face şi la droguri.. se plânge la fel de îmbufnată. Până la urmă, nu scrie nici unde că trebuie să o facă cu mine ca să fim oficial împreună, însă e deranjant să ştii că eşti refuzată..
Dede- Admin
Mă gândesc că vrea să te protejeze. Să nu te rănească. Prima experiență sexuală la fete e cam dureroasă să ști.. îi zice ca să o mai încurajeze puțin.
Şi de frică să nu mă doară, nu o să vrea niciodată să o facă cu mine? se bosumflă ea repede.
Dede- Admin
Asta o știe numai el cel mai bine... și ridică din umeri. Se gândea să se propune pe el săștia ii ia virginitatea dacă vrea să scape de ea. Dar nu vrea belele și mai mari.
Nici ea nu era sigură dacă voia să scape de virginitate prin altcineva înafară de Jimin, asta era naşpa. Acum se uita pierdută pe geamul maşinii şi nu mai zicea nimic. Săracul Alexander, câtă benzină consumă cu ea.
Dede- Admin
Are el de unde. Ăăă. Vrei să te duc undeva? Pari pierdută în gânduri.. comenta băiatul în timp ce se uită la ea.
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100