Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mh, nu știu. Oriunde vrei tu.. zice întorcăndu-se și ea spre el, zambindu-i.
Dede- Admin
Ok. îi răspunde și se uita în fata. Ajuns la un bar mai din apropiere și coboară acolo, apoi merg sa-și comande ceva de băut.
Dede- Admin
El își ia pt moment puțin whiskey. Nu vrea să se îmbete el sau să o îmbete pe ea. Poți să uiți de stres și să te relaxazi puțin?
Sa zicem. Își comanda și ea ca el, apoi da paharutul pe gât din prima. Se cam strâmbă, dar o sa se obișnuiască ea.
Dede- Admin
Mda, bine. Oricum nici ea nu voia sa se mai îmbete după întâmplarea cu Jimin, dar e bine ca se asigura și Alexander.
Dede- Admin
De ce ți așa de mult la băiatul ăsta dacă te rănește așa cum zici? întreba curios argintiul,că mnah. A tot stat lângă ea și a început să o cunoască puțin.
Pentru că îl ştiu de când eram mică. Părinţii noştrii au casele una lângă alta şi am copilărit împreună. De cele mai multe ori eram numai noi doi. Ei mai plecau şi noi stăteam zilnic împreună. M-am ataşat de el foarte mult. îi explică calmă şi stă cu un pahar de vin alb în mână, învârtindu-l încet.
Dede- Admin
Înțeleg. Și ce vei face până la urmă? Dacă el place pe altcineva și te refuză ca să nu te rănească? o întreba puțin mai insistent. Ca să știe mai multe despre ei. Dacă tot e în chestia asta, să fie cu totul.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100