Kanie Mansion
2 posters
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100
Kanie Mansion
Nu îți fa griji, dragule. În fata celor de acolo trebuie sa ai o impresie buna, nu în a noastră. Dacă ești prietenos cu Bella mea, o sa ramai în viața. Dacă nu, o sa aflii puterea unui vampir adevărat. și pune mana pe umărul lui Jimin, făcând referire la el, nu la ea, logic, ca și ea era un vampir proaspăt.
Dede- Admin
Re: Kanie Mansion
Ăh. Allan are puterile mele din naștere și pe ale lui Jimin când s-a făcut vampir în urmă cu mult timp. Că e de vârsta voastră de aici, cred. comenta și Izaya să își apere fiul. Eh, probabil le-a lipsit bruneților tachinarea cu blonzii
Ei pe naiba... se plânge Serena și își da ochii peste cap. Cecilia chicoteste. Are așa un talent sa fie plăcută de băieții puternici, haha. Oricum n-o sa facă nimic copiilor, altfel o sa aibă de a face cu mama lui. Și dracu a fost născut de către o femeie, știi. Se lauda puțin si continua sa se alinte pe lângă el. E bine ca Allan chiar are ce sa zică legat de subiectul ăsta.
Dede- Admin
Ei. Eu apăr ambele famili. Cu puterea vine și responsabilitatea. și face acum pe seriosul. Că a participat la războaie multe pentru ei. Bravo. Îmi era teamă să nu te strici că nu mai suntem noi de acolo cu tine. că știe că au murit acolo.
Hans și Aurora cum o mai duc de a trebuit sa îi ajuți tu? întreabă Shirley curioasa. Totuși era mandra de băiețelul ei ca nu a uitat de unde a plecat și ca si-a ajutat fratele.
Dede- Admin
Ăh.Aurora e responsabilă cu protejarea cetății cu o barieră moștenită de la Zaphine. În timpul sarcinii bariera a slăbit și avea nevoie de ajutorul meu. Că mulți voiau să le atace regatul. îi explică Allan normal.
Ce drăguţ. Şi acum totul e în regulă? îl întreabă curioasă. Ceciliei îi se face foame şi se ridică de acolo şi merge în bucătărie să vorbească cu bucătarul.
Dede- Admin
Totul e ok. și se ridică cu scuza că merge la baie. Se duce pe holul spre bucătărie unde nu-i văzut merge la Cecilia. Hei. Ce faci?
Mi-e foame. zice ea normal. Termină de vorbit cu bucătarul în legătură cu ce vrea să pregătească şi el se pune pe treabă, să facă o masă mare pentru toţi. După îl ia pe Allan afară din bucătărie, spre marginea holului unde nu-i vede nimeni cu siguranţă şi îl sărută scurt. Mi-erea dor de tine.
Dede- Admin
Iar el o ia puțin în brațe și o sărută și el.Ce burtă mare ai. Când o să naști? întreba mai curios. Să știe și el când va avea parte de sex iar cu ea.
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100