Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Peste o lună maxim. îi răspunde normal şi are grijă la burtă când se îmbrăţişează.
Dede- Admin
Înțeleg. Și cum te simți? Ai dureri sau ceva? întreba în continuare serios. Că a fost ocupat cu lumea lui încât nu a apucat să o mai viziteze. Vrea să vadă dacă e ok.
Deocamdată nu. Sper să nici nu se întâmple. şi ridică din umeri, privindu-l în ochi. Cu Levi plecat, chiar simţea nevoia de a avea un băiat lângă ea pe care să se mai sprijine. Şi era un lucru bun că Allan nu o ignora pentru că era însărcinată sau ceva de genu.
Dede- Admin
Atunci cred că voi sta cu tine perioada asta. Că ai nevoie. îi spune mai serios și o pupă iar. Nu era neapărat treaba lui, dar trebuia să o ajute așa din principiu.
Ei, da. Şi regatul tău? Bella? Aurora? întreabă ea imediat. Nu e copilul tău ... Şi am familia alături.
Dede- Admin
Aurora e cu Hans , deci e bine. Iar Bella are o misiune diplomatică câteva luni. A fost un război cu mai toate regatele și ea se pricepe mai bine la asta. Stau cu tine nu că e treaba mea, ci urmez niște principii. De e ceva mă cheamă imediat. spune normal și serios.
Bine atunci. Acum era mai fericită. Nu voia să fie o obligaţie sau ceva pentru Allan, dar dacă era liber, de ce nu?
Dede- Admin
O să te ajut eu cu recuperarea cu sângele meu. Te reface la loc. Dar până atunci hai să ne întoarcem la ceilalți. Să nu dăm de bănuit. îi explică Allan și rupe îmbrățișarea.
Meh, mai vedem varianta cu sângele. şi chicoteşte. Îl ia de mână şi se întorc în sufragerie, dar înainte să intre îşi despart mâinile, să nu fie văzuţi. Am vorbit cu bucătarul să pregătească de mâncare. Noi, femeile, bănuiesc că suntem toate nerăbdătoare.
Dede- Admin
Allan începe să râdă puțin. Akame cu Mona își vorbeau. În timp ce Izaya se uită urât la Raizel. Desigur.
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100