Kanie Mansion
2 posters
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Uhm. Nu știu. Alege tu. îi răspunde normal ca un copil de 9 ani. Că el pe dinăuntru tot este un copil. Așa că mângâie pisica.
Se punea şi ea lângă el să mângâie pisica şi vede că e foarte cuminte. Peace? întreabă ca idee de nume. Nu prea îi treceau multe prin minte acum, dar na.
Dede- Admin
E ok. și îi dă pisica și ei ca să se joace cu ea. Acum pe rând se trezesc și ceilalți copii.
Aurora vede că a rămas singură în cameră şi iese şi ea să vadă cine mai e treaz. Julietta parcă se mai apropia de Eden şi se juca cu pisica în acelaşi timp. Ar trebui să o hrănim!
Dede- Admin
Ai niște șuncă? De regulă animalele mănâncă orice carne. spune brunetul ce se uită la ea. În același timp, Klaus se plimba pe hol și o vede pe rozalie. Hans în schimb încă dormea.
Aurora se cam sperie când îl vede pe Klaus şi vrea să meargă înapoi în cameră. Şuncă? Nu.. Poate putem fura din cantină. Bănuiesc că au refăcut-o?
Dede- Admin
Îți imaginezi că e nevoie în cel mai bun caz de două zile ca să o refacă la loc nu? o întreba puțin înțepat. Că după o noapte nu putea să se facă ceva, totuși. Am pachet de rezervă. Dacă e iau eu o bucată de șuncă. și se ridică de pe bancă. Klaus zâmbește malefic și merge după ea, să nu apuce să intre. Helău Aurora-chan. îi zice lent și tare, ca să râdă de ea.
Aurora nu îl baga în seama pe Klaus și se grăbește spre camera ei. Mda, slabi... Le ia mult. Se plânge Julietta și se uita la pisica care era cuminte întinsa pe banca.
Dede- Admin
Nu vrei să ne jucăm? țipa la ea în caz de ,,nu aude" Ai grijă de ea până mă întorc. și brunetul pleacă spre camera lui.
Ok. Argintia se face comoda acolo și pune pisica pe picioarele ei. Aurora era la ușă camerei ei și se întoarce cu tupeu la Klaus. Nu mai țipa ca nebunul. Am treaba.
Dede- Admin
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100