Kanie Mansion
2 posters
Page 3 of 100 • 1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi după ce vine momentul acela, Julietta se dă jos de pe el şi îi scoate prezervativul, aruncându-l la coşul de gunoi, apoi acoperindu-l cu nişte hârtie igienică.
Dede- Admin
Ce secretoasă e. Dar nu-i bai. Acesta se îmbracă și revine la normal. Gizăs. Zici că-s jucăria ta. și își dă ochii peste cap.
Jucărie? De ce? întreabă mai ca o inocentă şi se îmbracă la loc. E adevărat că îl cam folosea pe Eden, dar o şi atrăgea într-un fel spiritual, de aia îl tot ţinea lângă ea.
Dede- Admin
Eu îți zic că folosesc forma aia ca să mă bat serios, tu mă iei în baie ca să facem sex. și continuă cu același ton. Nu că nu i-ar place. Dar nah, e o mică frustrare și nah.
Păi te-ai bătut înainte serios.. şi dă din mână nepăsătoare. Hai, îmbracă-te acum. îi zice în timp ce ea se uită în oglindă să vadă dacă sunt hainele şi părul ei ok.
Dede- Admin
Eden nu mai zice nimic și începe să se îmbrace. Bine. Dar vreau să știu și eu de ce ai avut chef să facem sex în forma mea de luptă. Nu te cert,
doar întreb.. și se uită la ea după ce termină să se îmbrace.
doar întreb.. și se uită la ea după ce termină să se îmbrace.
Pentru ca arati Bine și ești mai puternic, ceea ce nu știu dacă ai observat pana acum, dar mă excită. îi răspunde fără vreo rușinare și ridica din umeri. Deschide ușa de la baie, se asigura ca nu îi vede nimeni și ies din toaleta fetelor.
Dede- Admin
Ah. Acum am înțeles. și începe să râdă puțin. Atunci o să mai facem sex așa dacă te excită. Plus că în forma aia mă excit și eu mai tare. și o prinde de fund repede. Că era momentul.
Julietta tresare şi îi dă repede peste palmă. Din moment ce erau afară din toaletă, erau ''expuşi'' oricăruia care trecea pe hol. A dat perversitatea în tine fix după, ă? şi se întoarce la el cu o privire impunătoare.
Dede- Admin
Având în vedere că tu ești aia care a început...Trebuia să te aștepți. și îi răspunde brunetul cu tupeu.
Page 3 of 100 • 1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100