Kanie Mansion
2 posters
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Un cocktail, ceva răcoritor. şi se uită la el zâmbind. Era relaxată că vorbea cu cineva pe care îl mai ştia puţin, că s-au bătut împreună.
Dede- Admin
Eh. S-au mai schimbat și ei puțin cu vârsta că nah. Din cauza ,,blestemului” , Klaus nu mai judecă alți oameni de la exterior. O lecție bună dată de Mona. Ia 2 pahare de cocktail și îi dă unul și ei. S-a schimbat „tabăra” de când ne-am văzut ultima oară. și chicotește puțin, după care bea.
În special tu. și aici se referă atât la aspect cât și la comportament. Ea știa ce patise el, dar ceilalți cam rămăseseră la fel. Ia cocktail-ul și bea și ea.
Dede- Admin
Eh.... Doar că mi s-a forțat o vopsire a părului și nu mai sunt copil asta nu înseamnă că-s altă persoană. și se scuză Klaus repede. După se uită atent la ea și n-are cum să nu-i observe pieptul generos. Natura a fost generoasă cu tine, ce să zic. și bea din băutură normal.
Bruneta își da seama la ce se referă dar nu considera prea ok comentariul despre sânii ei. Moștenire de la mama. Ce sa fac.. răspunde și ridica din umeri. Termina de băut apoi lasă paharul pe măsuța dintre șezlongurile celor doi.
Dede- Admin
Nu a spus asta ca pe un lucru rău sau negativ. Ci doar ca pe o observație. Totuși trebuia să fie chior să nu observe acest detaliu, lol. Dar ca să nu exagereze cu acest subiect îl încheie. Nu vrea să aibă imaginea unui obsedat sexual ( chit că poate în adâncimea lui e) Hmm. Ai văzut locurile de aici înafară de plajă?
Nu am apucat încă. îi răspunde normal. Ar fi fost ok o plimbare acum, ca se mai destindă. Îmi arati?
Dede- Admin
Sigur. și se ridică în picioare și cum el are o personalitate care conduce mai mult. O ia normal de mână și merge mai în față. Nu vedea gestul ăsta ceva wow. La tot făcut cu Bella când erai mai tineri. Așa că nu îi se părea dubios să facă cu o fată la o ,,mini întâlnire” Mai ales că acuma e normal. Dar de îi va fi foame de sânge...O să iasă urât.
Eh, ea se cam uita la mâinile lor împreunate, dar decide sa nu comenteze. Înainte sa plece a luat un prosop sa îl înfășoară în jurul corpului sa acopere costumul de baie și papuci. Ca nu se merge așa ușor prin pădure.
Dede- Admin
Și ca să nu stricăm atmosfera asta ok pentru că nu își are rostul, Klaus merge cu ea normal prin pădure fără să se întâmple nimic straniu. Îi arată animalele și ce mai e pe acolo. Interesant nu prea e. Dar n-are rost să se forțeze o acțiune într-un loc ca ăsta.
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100